Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 8° met hier en daar een nevel of mistbank. Overdag zonnig met enkele stapelwolken. Het blijft droog. M… twitter.com/i/web/status/1…

Jos Peeters wint Liedjesmatinee Hegelsom

13 november 2017

Voorzitter Jos Peeters van Carnavalsvereniging de Tuutekop heeft het Liedjesmatinee in Hegelsom gewonnen. Met zijn liedje 'Ut is vurbeej' won hij voor het eerst het Liedjesmatinee.

Peeters had vooraf gezegd twee wensen te hebben: “Na 18 jaar weer een keer zichzelf kunnen programmeren voor de Zittingsavond en hoger eindigen dan de Happy Hotdogs”. Beiden wensen gingen afgelopen zondag in vervulling. Peeters won met een ingetogen liedje, geschreven door hemzelf en met muziek en arrangement van ’t Tuutecollectief, een samenwerkingsverband van bekende Hegelsomse muzikanten: Geert Josten, Cor van Disseldorp en Paul Verstappen.

'Weej ziën d’r weg va!' van de Happy Hotdogs (Rob van Helden, Roel Beerkens, Maarten Lenssen, Vincent Buijssen, Jasper van Rens en Robert Claessens) eindigde als tweede. Noël Knops en Twan van de Rijdt zongen 'Naat huûj op en sperjusbed' naar de derde plaats.

Bij de jeugd hebben de jongste meiden de beker gewonnen. Teuntje, Ize en Lynn vierden 'Fiest' en dat vierden iedereen in de Tuutetempel graag met ze mee.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)