Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 12 à 14°. Overdag is het opnieuw zonnig en droog met hooguit wat dunne sluierbewolking. Het wordt met 31° t… twitter.com/i/web/status/1…

Jubilarissen bij Omroep Reindonk gehuldigd

Omroep Reindonk heeft op vrijdag 16 januari stil gestaan bij enkele jubilarissen. Onder de grote groep vrijwilligers zijn verschillende medewerkers die al vele jaren actief bij de lokale omroep in Horst aan de Maas betrokken zijn.

Directeur Pieter Janssen: "We kunnen ons als organisatie rijk prijzen met veel enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers die zich nog steeds verbinden aan onze organisatie. Het is mooi te zien dat verschillende medewerkers al een jarenlange inzet voor Omroep Reindonk hebben."  
 
Er was aandacht voor de jubilarissen Theei Custers (12,5 jaar), Frans Stammen (12,5 jaar), Wiet Thissen (15 jaar), Huub van Berlo (25 jaar), Jos van den Beuken (25 jaar), Veronique Klaassen (25 jaar), Marcel Beeker (27 jaar), Christa Kunzeler (27 jaar), Hans Burm (28 jaar), Louis Vullings (34 jaar), Peter Trienekens (37 jaar) en Huub Craenmehr (38 jaar).
 
"In het verleden is de personeelsadministratie niet 100% bijgehouden dus kan het zijn dat er nog meerdere jubilarissen zijn, zonder dat dit bij ons bekend is, vandaar dat ik heb opgeroepen dat medewerkers die niet vermeld zijn dit bij ons dienen aan te geven", aldus Pieter Janssen.
 
(Foto's: Leon van Lier)


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)