Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 9°. Overdag zijn er zonnige perioden afgewisseld door wat sluierbewolking of stapelwolken. Het blijft… twitter.com/i/web/status/1…

Jumping Indoor Leunen verhuist naar Kronenberg

31 december 2017

In het eerste weekend van januari vindt de negende editie van Jumping Indoor Leunen (JIL) plaats. Het jaarlijks terugkerend evenement verhuist van Merselo naar het Equestrian Centre De Peelbergen in Kronenberg.

Tijdens de driedaagse wedstrijd zullen dagelijks 600 deelnemers aan de start verschijnen. Op vrijdag en zaterdag zijn er springrubrieken in alle klassen voor de paarden. Op zondag zullen naast alle springrubrieken voor pony’s dit jaar ook springrubrieken voor paarden verreden worden.

JIL 2018 verandert van locatie, maar behoudt zijn eigen identiteit volgens organisator Rijvereniging Ons Genot. “Zo zal onze ‘huiskok’ Harry van Houdt ook aanwezig zijn om onze sponsoren van een hapje te voorzien. Daarnaast zullen de ruiters in de klasse BB weer als vanouds twee rondjes mogen rijden. Zo kunnen de ruiters de jonge paarden gemakkelijk aan het parcours laten wennen en zo optimaal mogelijk wedstrijdervaring laten opdoen.”

Naast spring- en selectiewedstrijden voor paarden en pony’s in het weekend van 5 t/m 7 januari is er op vrijdagavond manegevoetbal en op zaterdagavond een showrubriek sponsorteamspringen. De toegang voor publiek is op alle dagen gratis.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)