Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. Overdag is het uitgesproken zonnig en droog. 's Middags zonkracht 6. Het wordt met 28° zomers warm. Wind: O.N.O. 2 Bft

Kempen Nieuwsmedia wint A.M. Banda-prijs

Kempen Nieuwsmedia uit Horst heeft donderdag de A.M. Banda-prijs gewonnen met de inzending "HALLO aanbieding". De A.M. Banda-prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan het beste commerciële initiatief van een van de NNP-leden.

“Het is een aanbiedingenplatform van lokale ondernemers, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende communicatiemiddelen, te weten: online, print, digitale nieuwsbrief en sociale media. De kracht van dit concept zit in zijn eenvoud en gemak”, aldus juryvoorzitter Gerard Brouwer. Bovendien: “De jury was bij deze inzending diep onder de indruk van de presentatie.” Naast Kempen Nieuwsmedia waren voor de A.M. Banda-prijs genomineerd: Brugmedia met de inzending "Mag ik even opscheppen?", De Stad Amersfoort met "In herinnering" en Het Kontakt met "Bewust".

De NNP is de landelijke organisatie van lokale nieuwsmedia, waar zo’n zestig uitgeverijen bij zijn aangesloten. De Prijs voor de Nieuwsbladjournalistiek, de Prijs voor de Nieuwsbladfotografie en de A.M. Banda-prijs zijn bedoeld als om lokale nieuwsmedia nadrukkelijker op de kaart te zetten. Behalve deze NNP-prijzen reikt de NNP ook jaarlijks de NNP-Gemeenteprijs voor Overheidscommunicatie uit.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)