Menu

Twitter feed Reindonk

Kevin van Leuven: motorblok defect

4 oktober 2016

Afgelopen weekend werd de voorlaatste ronde gehouden van het British Superbike op het TT circuit van Assen. Voor Kevin, die voor alle andere wedstrijden de oversteek naar Engeland moet maken dus een thuiswedstrijd! Tevens waren alle fans en sponsors dit weekend uitgenodigd om een paar mooie racedagen mee te maken.

Kevin kwam uit in de Dutch Superbike/Supersport en had zich op een prima 6e plek gekwalificeerd. De start was goed en Kevin wist twee concurrenten te passeren. Na wat dreiging van achteren uit wist hij zijn plek stevig te consolideren. Helaas vier rondes voor het einde sloeg het noodlot toe en liep het blok kapot. Kevin moest zijn wedstrijd staken en zijn Kawasaki ZX10 de pit straat in sturen.

Kevin: “Wat een teleurstelling . Ik had de wedstrijd gemakkelijk kunnen uitrijden en dan had ik tweede gestaan op het podium. Ik baal dat dit net nú moet gebeuren als ik zoveel gasten op bezoek heb. Gelukkig was alles erom heen goed geregeld en was het toch een super leuk weekend voor iedereen!”

De laatste ronde dit seizoen voor het BSB is op Brands Hatch op 16 oktober.


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)