Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 12 à 14°. Overdag is het opnieuw zonnig en droog met hooguit wat dunne sluierbewolking. Het wordt met 31° t… twitter.com/i/web/status/1…

Kijk- en Luisteronderzoek Omroep Reindonk

Op dinsdag 3 mei start het Kijk- en Luisteronderzoek van Streekomroep Reindonk. "We werken hiervoor samen met het onderzoeksbureau Toponderzoek uit Horst aan de Maas", zo vertelt directeur Pieter Janssen van de zendgemachtigde.

De streekzender zette in 2013 een verandertraject in. "We zijn sinds november 2013 meer gaan focussen op nieuws, in de breedste zin des woords", aldus de directeur. "We vinden het nu dan ook tijd om eens te laten peilen of we op de juiste weg zitten." Online scoorde de streekomroep onlangs goede cijfers. "We zijn naast deze cijfers ook benieuwd wat de kijker, luisteraar en bezoeker van onze website, app en social media van ons vindt." Pieter Janssen geeft aan dat er bewust gekozen is voor Toponderzoek uit Horst aan de Maas. "We zoeken het graag dicht bij huis, zodat de keuze voor deze organisatie snel gemaakt was."
 
Via het burgerpanel waarvoor mensen zich nog kunnen aanmelden is het mogelijk om aan het Kijk- en Luisteronderzoek deel te nemen. Dit kan via www.tiphorstaandemaas.nl.
 
"Graag roep ik mensen in Noord-Limburg op om deel te nemen aan het onderzoek, waarbij de laatste vraag bijzonder is", aldus Pieter Janssen. Hij refereert hiermee aan de vraag: 'Als Pieter Janssen van Streekomroep Reindonk tegenover je zou zitten, wat zou je hem dan meedelen..."
Het eindresultaat van het Kijk- en Luisteronderzoek wordt voor de zomervakantie gepresenteerd.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)