Menu

Twitter feed Reindonk

Kink in de kabel bij Friends For Music

3 november 2016

Fanfare Monte Corona organiseert al meerdere jaren 'Friends For Music', ieder jaar met nieuwe thema's. Eerder gaf de organisatie van Friends for Muric aan op zoek te zijn naar een nieuw concept voor 2016, en daarbij De Maaspoort in Venlo, waar het altijd heeft plaatsgevonden, om te ruilen voor Sportpark De Heesbergen in thuishaven Kronenberg. Voorzitter Henk Sturme van Fanfare Monte Corona: "We hebben samen met SV Kronenberg de handen ineen geslagen. Graag hadden we in 2016 dit evenement al onder de aandacht gebracht. Er is echter een 'kink' in de kabel gekomen."

Als gevolg van wettelijke bepalingen en de regelgeving mag de actie die de organisatie graag zou willen houden maximaal zes maanden duren. "Onze actie zoals wij in de planning hadden, zou twaalf maanden duren, dus helaas gaat dat niet lukken", aldus Sturme. "Wij hebben overleg gevoerd met de besluitvormende instanties maar oprekking van de termijn is niet mogelijk. We dienen ons aan de termijn te houden anders is de hele actie ongeldig."

De organisatie van Friends For Music heeft nu besloten de opstart van de actie naar 2017 te verplaatsen. Friends For Music 2016 gaat derhalve niet door op 18 november 2016. Het gehele programma wordt verplaatst naar vrijdag 26 mei 2017.


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)