Menu

Twitter feed Reindonk

  • Het aftellen naar het WK vierspannen Limburg2020 is begonnen bit.ly/2KPX4Xj

Kiwanis Duo Marathon

11 september 2018

Het evenement vindt plaats op 23 september 2018

Met veel genoegen kan Kiwanis Horst aan de Maas berichten dat, na het succes van 2016 en 2017, in 2018 voor de 3e keer de KIWANIS DUO Marathon wordt georganiseerd en wel op zondag 23 september! 

 
Een recreatieve marathon waarbij je als duo inschrijft en je afwisselend fietst en rent. Je bepaalt zelf wie er wanneer fietst of rent. De keuze bestaat uit een afstand van 21 of 42 km. Met dit jaar als nieuwkomer: de KIWANIS DUO WALK, waarbij je als duo inschrijft om samen een afstand van 21 km te wandelen. Gestart en gefinisht wordt er ook dit jaar bij de kerk van Sevenum. Het goede doel waaraan Kiwanis zich dit jaar verbindt is Stichting Papilio! Voor meer info kijk op www.herbergpapilio.nl. Fun en Fundraising is het hoofddoel, vandaar dat er geen officiële eindtijd wordt geklokt. Als beloning is er voor de deelnemers ook weer een leuke verrassing.

Inschrijven kan via www.inschrijven.nl. Selecteer hierbij de Kiwanis DuoMarathon 23 september 2018. Het inschrijfbedrag voor de Kiwanis Duo-Marathon is € 18,75 per deelnemer. Het inschrijfbedrag voor de Kiwanis Duo-Walk is € 9,75 per deelnemer.

Uitgebreidere informatie over wat er deze dag nog meer te beleven is, zoals onder andere het beklimmen van de kerktoren, is te vinden op www.kiwanisduomarathon.nl en Facebook: Kiwanis Duo Marathon.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)