Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 9°. Overdag zijn er zonnige perioden afgewisseld door wat sluierbewolking of stapelwolken. Het blijft… twitter.com/i/web/status/1…

Koninklijk lintje voor Piet Selen

7 oktober 2017

De heer Piet Selen uit Kronenberg is zaterdagmiddag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving de versierselen uit handen van burgemeester Kees van Rooij tijdens de festiviteiten rondom de opening van de wandelroute en de onthulling van het oorlogsmonument in Kronenberg.

Sinds 2000 is de heer Selen lid en vice-voorzitter van Dorpsraad Kronenberg waarbij onder meer actief betrokken was nieuwe accommodatiebeleid, en is hij initiator en inspirator van de werkgroep EnergieKronenberg. Ook was initiatiefnemer voor een eigen KBO in Kronenberg: vijf jaar geleden is de KBO van start gegaan.

Vanaf 2002 is hij voorzitter van Stichting Gemeenschapsvoorzieningen Kronenberg. De stichting beheert en exploiteert het gemeenschapshuis De Torrekoel en de gymzaal. De Torrekoel biedt, mede dankzij zijn inzet, ook onderdak aan een huisartsenpraktijk.
Bovendien was hij mede-initiatiefnemer voor de Stichting Welzijn Kronenberg / Evertsoord, een stichting die zich inzet voor de leefbaarheid van met de name de oudere inwoners van beide kernen. Projecten uit de koker van de stichting zijn onder meer de Dorpsdagvoorziening en de Wensbus. Ook hier is hij als bestuurslid een kartrekker.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)