Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 14°. Overdag zonnige perioden, afgewisseld door wat stapelwolken of sluierbewolking. Het blijft droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Koninklijke onderscheiding voor Jan Smeelen

4 juli 2019

Bij gelegenheid van zijn afscheid als directeur is Jan Smeelen woensdag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg de versierselen opgespeld door Gouverneur Bovens tijdens zijn afscheidssymposium ter gelegenheid van zijn pensionering.Jan Smeelen krijgt deze onderscheiding voor zijn jarenlange verdiensten voor de Provincie Limburg. Als programmamanager en directeur heeft hij zich de afgelopen decennia sterk ingezet voor onze provincie. Hij was onder meer mede grondlegger van de vier Brightlands Campussen en heeft een belangrijke rol gespeeld bij de verduurzaming van Chemelot. Hiermee heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de versterking van de provinciale economie en het behoud van werkgelegenheid.

Daarnaast is hij sinds de jaren 70 vrijwilliger binnen de handbalsport. Hij was onder meer actief als trainer, stond aan de start van het fusietraject dat heeft geresulteerd in handbalclub Limburg Lions en was lid van de Raad van Toezicht van Stichting Beheer Tophandbal Zuid-Limburg (BTHZL).


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)