Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 8° met hier en daar een nevel of mistbank. Overdag zonnig met enkele stapelwolken. Het blijft droog. M… twitter.com/i/web/status/1…

Koninklijke onderscheiding voor Wout Hermans

5 juni 2017

Wout Hermans uit Broekhuizenvorst heeft vanmiddag uit handen van burgemeester Kees van Rooij een koninklijke onderscheiding gekregen.

De 63-jarige Hermans werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg de onderscheiding op Kasteel Bleijenbeek in Afferden tijdens de landelijke Dag van het Kasteel.

Kastelen vormen een rode draad in het leven van Hermans. Hij is sinds 2009 bestuurslid en projectleider bij Stichting Kasteelruïne Bleijenbeek. Mede door zijn sturende rol is Landgoed Bleijenbeek alsook Nationaal Park de Maasduinen en de regio Bergen meer op de kaart komen te staan. Hij is momenteel ook voorzitter van de commissie uitbreiding en herbouw kasteelruïne en voorburcht Huys ter Horst. Eerder was hij één van de initiatiefnemers om Kasteel Ooijen in volle glorie te laten verrijzen.

Hermans was ook bestuurslid van Klassiek op Locatie en voorzitter van Vrienden van Klassiek op Locatie. Daarnaast was hij acht jaar voorzitter van het bestuur van Basisschool de Schakel in Broekhuizen.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)