Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 9°. Overdag zijn er zonnige perioden afgewisseld door wat sluierbewolking of stapelwolken. Het blijft… twitter.com/i/web/status/1…

Koploper ondanks gelijk spel!

11 februari 2019

Ondanks een ongelukkig gelijkspel in Landgraaf blijft Wittenhorst VR1 koploper in de 3e klasse F. De strijd tussen de koploper en de nummer 3 uit de competitie eindigde in 3-3. Wittenhorst staat nog 2 punten voor op Fortuna.

Na bijna een half uur spelen openen de vrouwen uit Horst de score. Een afstandsschot van ongeveer 25/30 meter wordt binnen geschoten door Sanne Janssen. Vlak voor rust komt Schaesberg nog langszij. Wittenhorst weet de bal niet goed weg te werken en de spits van Schaesberg profiteert hiervan: 1-1.

Na rust gaat Wittenhorst door met verzorgd voetbal en het creëren van kansen. In de 60 minuut is het dan ook weer Janssen die weet te scoren: 1-2. Wittenhorst blijft te lang genieten van het doelpunt: De thuisploeg neemt de aftrap en speelt direct de lange bal en verrast daarmee de verdediging. Het is weer gelijk.

Nog geen 10 minuten later komen de oranje zwarten weer op voorsprong. Michelle de Wit weet de bal mooi binnen te tikken en daarmee lijkt de wedstrijd gespeeld. Schaesberg blijft de lange bal hanteren en met de harde wind lijkt dit hun enige manier van voetballen. Wittenhorst blijft voetballen, maar verzuimt verder uit te lopen. In de laatste minuut moeten we dit bekopen met een makkelijk gegeven vrije trap net buiten het strafschopgebied. De vrije trap wordt fraai rechtsonder in de hoek binnen geschoten en daarmee wordt de eindstand op 3-3 bepaald.

Volgende week spelen we thuis tegen Brunssum. Brunssum draagt de rode lantaarn in de 3e klasse F, maar weet het in de competitie alle teams lastig te maken. Wij hopen op veel support tijdens de wedstrijd op Sportpark Terhorst in Horst. De wedstrijd begint om 11.45u.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)