Menu

Twitter feed Reindonk

Kostuumfestival Elfia

16 september 2018

Het evenement vindt plaats op 23 september 2018

Kasteeltuinen Arcen is het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 september weer het stralende middelpunt van Elfia. Met talrijke acts en duizenden gekostumeerde bezoekers is Elfia het grootste fantasie festival van Europa. 

Dit jaar is Kasteeltuinen Arcen voor de 10e keer het magische decor van het fantasie festival. Het officiële thema van dit jaar is ‘’Dragons & Druids’’ en bezoekers staat een goedgevuld programma te wachten met alleen maar mooie hoogtepunten ter ere van de 10e verjaardag van de Arcense editie. Naast de traditionele kostuumparade mogen de unieke Elfia Draconis Lasershow en een spectaculaire vuurshow op de zaterdagavond niet gemist worden. Er is ook veel muziek en entertainment.

Elfia is op zaterdag 22 september te bezoeken van 10:00 tot 22:00 uur en op zondag 23 september van 10:00 tot 19:00 uur. Verdere informatie, het volledige programma en tickets kunt u vinden op www.elfia.com. Voorverkooptickets, seizoenskaarten of vouchers van Kasteeltuinen Arcen zijn tijdens Elfia niet geldig. (Foto's: Elfia Arcen)


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)