Menu

Twitter feed Reindonk

Kronenberg


Filteren op datum:
        

Winter Masters op 'De Peelbergen'

Gepubliceerd op: 18-01-2019 10:00

Onder de naam Winter Masters zal er van 7 tot en met 10 februari een nieuw drie ster springevenement georganiseerd worden in Limburg. De organisatie van het concours, bestaande uit Ken Ruysen, Luc Poels en Carlos Pinto, had de keus uit een aantal locaties in Nederland en België. De heren selecteerden uiteindelijk het Equestrian Centre de Peelbergen en zijn voornemens om de accommodatie voor de gelegenheid een geheel nieuwe uitstraling te geven.

Anders dan bij de twee ster wedstrijden, die meermaals per jaar georganiseerd worden door De Peelbergen zelf, zal de grote losrijhal van 100 x 40 meter voor de Winter Masters omgetoverd worden tot hoofdarena. Middels de centrale hoofdpiste, aangekleed met een hightech licht,- en geluidsinstallatie, een aangrenzend belevingsdorp voor het publiek en een Vip lounge, zal de organisatie een ongekende beleving creëren in Kronenberg.

Het totale prijzengeld geraamd over de CSI3*,1* en YH1*-rubrieken is maar liefst 160.000 euro. Hiervan valt ruim vijftigduizend euro te verdelen in het slotstuk op zondagmiddag, de 1.55 m Grote Prijs. Met drie Longines ranking proeven op het programma valt er tevens een mooi aantal punten bij elkaar te springen voor de wereldranglijst. De aangetrokken parcoursbouwer is net als de prijzenpot van formaat. Duitser Frank Rothenberger, die zijn bouwkunsten eerder verleende aan diverse Europese kampioenschappen, Wereldbekerfinales en Wereldruiterspelen, zal de volgorde van de hindernissen uitstippelen.

De toegang tot dit internationale drie ster springevenement, met diverse stands, een sushibar en live entertainment is alle dagen gratis, net als het parkeren. Voor het programma en meer informatie kijkt u op: www.winter-masters.com
Lees verder

Horster inbreng in goochelshow Toverland

Gepubliceerd op: 18-12-2018 20:58

Toverland presenteert deze kerstvakantie een nieuwe goochelshow. Het attractiepark hield in november een auditie voor jongens die in de huid van de jonge versie van de goochelaar willen kruipen. Op de oproep hebben 30 jongens tussen 9 en 11 jaar oud gereageerd.
Lees verder

Audities bij Toverland

Gepubliceerd op: 13-11-2018 13:00

Attractiepark Toverland presenteert deze kerstvakantie een nieuwe goochelshow. In deze show transformeert een jonge goochelaar naar zijn oudere zelf en ontdekt hij zijn ware magie. Toverland is op zoek naar jongens die in de huid van de jonge goochelaar willen kruipen. Peter Eggink, winnaar van de Oscar van de Magie, vertolkt de volwassen versie. Kinderen kunnen vanaf nu auditeren via de website van Toverland.
Lees verder

Toverland in de prijzen

Gepubliceerd op: 26-09-2018 11:00

Attractiepark Toverland sleepte tijdens de vakbeurs Euro Attractions Show maar liefst drie European Star Awards in de wacht.
Lees verder

Extra Midzomeravonden in Toverland

Gepubliceerd op: 01-08-2018 09:00

Toverland presenteert deze zomervakantie drie extra Midzomeravonden op zaterdag. Tijdens dit zomerse evenement is het attractiepark gehuld in een kleurrijke festivalsfeer en kunnen bezoekers vanaf 17.00 uur genieten van extra entertainment in de zes themagebieden.
Lees verder

Meer Kronenberg

© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)