Menu

Twitter feed Reindonk

Kronenberg


Filteren op datum:
        

Nieuwe directeur EC De Peelbergen

Gepubliceerd op: 18-07-2019 10:00

Ken Ruysen is per 1 oktober aangesteld als directeur van het Equestrian Centre de Peelbergen. Ruysen volgt Frank Laenen op, die per 1 november zijn functie neerlegt en bij een nieuwe werkgever een volgende stap in zijn carrière zal maken.


Lees verder

In de steigers

Gepubliceerd op: 16-07-2019 12:06

Het is maandagavond als ik dit stukje tik. Of sterker nog; het is al bijna middernacht en ik kom zojuist uit een vruchtbaar en inspirerend overleg met de technische collega’s van Omroep Venlo en Omroep Reindonk. Een avond waar in gezamenlijkheid mooie lijnen zijn uitgezet voor de nieuwe omroep in Horst aan de Maas. Binnenkort zal Omroep Reindonk namelijk omgedoopt worden tot Omroep Horst aan de Maas. Precies volgens plan en de businesscase zoals die door een overtuigende meerderheid van de gemeenteraad op 12 februari jl. is omarmd.
Lees verder

Horster inbreng in goochelshow Toverland

Gepubliceerd op: 18-12-2018 20:58

Toverland presenteert deze kerstvakantie een nieuwe goochelshow. Het attractiepark hield in november een auditie voor jongens die in de huid van de jonge versie van de goochelaar willen kruipen. Op de oproep hebben 30 jongens tussen 9 en 11 jaar oud gereageerd.
Lees verder

Audities bij Toverland

Gepubliceerd op: 13-11-2018 13:00

Attractiepark Toverland presenteert deze kerstvakantie een nieuwe goochelshow. In deze show transformeert een jonge goochelaar naar zijn oudere zelf en ontdekt hij zijn ware magie. Toverland is op zoek naar jongens die in de huid van de jonge goochelaar willen kruipen. Peter Eggink, winnaar van de Oscar van de Magie, vertolkt de volwassen versie. Kinderen kunnen vanaf nu auditeren via de website van Toverland.
Lees verder

Toverland in de prijzen

Gepubliceerd op: 26-09-2018 11:00

Attractiepark Toverland sleepte tijdens de vakbeurs Euro Attractions Show maar liefst drie European Star Awards in de wacht.
Lees verder

Meer Kronenberg

© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)