Menu

Twitter feed Reindonk

  • Nog meer jubilarissen in Horst aan de Maas, want onlangs zijn onderscheidingen uitgereikt bij Schutterij St. Jan bit.ly/2nzrGgy

Kronenberg


Filteren op datum:
        

Auto-ongeluk in Kronenberg

Gepubliceerd op: 20-03-2017 11:18

Op de kruising van de Gruttoweg en de Kievitweg in Kronenberg is een auto tegen een boom gebotst en daarna in een sloot tot stilstand gekomen. 
Nadere informatie ontbreekt op dit moment nog.
Lees verder

Waterballet in de Peelbergen speelt Hollanders parten

Gepubliceerd op: 01-03-2017 11:00

In de afsluitende Grote Prijs in het Equestrian Centre in Kronenberg wisten de Nederlandse combinaties geen potten te breken. De spotlight scheen aan het eind van de avond op de 22-jarige Sophia Schindlbeck. De Duitse amazone hield de Luxemburgse Charles Chiche met 0,10 verschil op afstand. Na de start van Maud Roosendaal leek het er even op dat de amazone een podiumplaats te pakken had. De zevenmijlspassen van haar Universo waren uiteindelijk goed voor de beste Nederlandse prestatie en een vijfde plaats.
Lees verder

Enkelspannen en paramennen bij Peelbergen

Gepubliceerd op: 17-02-2017 10:44

Het wereldkampioenschap voor enkelspan paarden en het paramennen zijn voor 2018 toegekend aan de organisatie van de internationale menwedstrijd in Horst aan de Maas.

De kampioenschappen worden gelijktijdig gehouden op de terreinen van de hippische evenementenzone De Peelbergen in Kronenberg.

“Gezien de ambitie van onze organisatie passen deze internationale kampioenschappen uitstekend in onze visie richting het organiseren van top-mensportevenementen. We zijn dan ook zeer verheugd dat zowel de KNHS als de FEI hun vertrouwen in onze organisatie hebben uitgesproken door beide kampioenschappen aan ons toe te kennen”, zegt voorzitter Nico Rijnbende van Menwedstrijden Horst.

Het WK is volgend jaar van 28 augustus tot en met 2 september. De eerste voorbereidingen voor de indeling van de terreinen worden inmiddels getroffen. Van 20 tot en met 23 april wordt het Nederlands Kampioenschap vierspan paarden voor het eerst gehouden op de nieuwe locatie van De Peelbergen.
Lees verder

Jeugdprinses Maud Aerts in Kronenberg

Gepubliceerd op: 08-02-2017 13:58

Jeugdprinses Maud Aerts regeert dit jaar in het rijk van de Kroeënekranen en Pieëlhazen. Zij hoeft dit niet alleen te doen, want haar adjudanten Maud Maas en Bente Wijnhoven staan haar bij.

Voordat de drie doldwaze dagen van start gaan, houdt het drietal eerst receptie op zaterdag 17 februari om 19:11 uur in de Torrekoel te Kronenberg. 

Ook is er dan een spetterend optreden van de winnaar van de jeugdtalentenjacht SuperKidz 2017, die zondag 12 februari wordt gehouden.
Lees verder

Carnavalsvlag Kroeënekraan-Piëlhaas in India

Gepubliceerd op: 06-02-2017 09:14

De jury van de Kroeënekraan En Pieëlhaas heeft na lang beraad een keuze kunnen maken: wie stuurde het afgelopen jaar de mooiste of origineelste vakantiefoto met daarop de vlag van de carnavalsvereniging uit Kronenberg en Evertsoord.

De deskundige jury heeft een keuze gemaakt uit allebei de inzendingen, en Joost Louwers wint 2 vrijkaarten voor de Bonte Avond. De foto is gemaakt in India, Kochi.

En wilt u volgend jaar ook kans maken op 2 vrijkaarten, stuur dan uw vakantiefoto, met daarop de vlag van de vereniging, naar advertentie@kroenekraanpielhaas.nl
Lees verder

Meer Kronenberg

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)