Menu

Twitter feed Reindonk

  • Roy Bouten voorgedragen als wethouder Horst aan de Maas bit.ly/2HCheRe

Kronenberg


Filteren op datum:
        

Horster inbreng in goochelshow Toverland

Gepubliceerd op: 18-12-2018 20:58

Toverland presenteert deze kerstvakantie een nieuwe goochelshow. Het attractiepark hield in november een auditie voor jongens die in de huid van de jonge versie van de goochelaar willen kruipen. Op de oproep hebben 30 jongens tussen 9 en 11 jaar oud gereageerd.
Lees verder

Audities bij Toverland

Gepubliceerd op: 13-11-2018 13:00

Attractiepark Toverland presenteert deze kerstvakantie een nieuwe goochelshow. In deze show transformeert een jonge goochelaar naar zijn oudere zelf en ontdekt hij zijn ware magie. Toverland is op zoek naar jongens die in de huid van de jonge goochelaar willen kruipen. Peter Eggink, winnaar van de Oscar van de Magie, vertolkt de volwassen versie. Kinderen kunnen vanaf nu auditeren via de website van Toverland.
Lees verder

Toverland in de prijzen

Gepubliceerd op: 26-09-2018 11:00

Attractiepark Toverland sleepte tijdens de vakbeurs Euro Attractions Show maar liefst drie European Star Awards in de wacht.
Lees verder

Extra Midzomeravonden in Toverland

Gepubliceerd op: 01-08-2018 09:00

Toverland presenteert deze zomervakantie drie extra Midzomeravonden op zaterdag. Tijdens dit zomerse evenement is het attractiepark gehuld in een kleurrijke festivalsfeer en kunnen bezoekers vanaf 17.00 uur genieten van extra entertainment in de zes themagebieden.
Lees verder

Toverland onthult details nieuwe waterattractie

Gepubliceerd op: 27-06-2018 15:00

Toverland opent over twee weken het nieuwe entreegebied Port Laguna en het nieuwe themagebied Avalon. Onlangs werden in een making-of-serie over de bouw van de nieuwe gebieden meer details prijsgegeven over één van de nieuwe attracties: Merlin’s Quest.
Lees verder

Meer Kronenberg

© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)