Menu

Twitter feed Reindonk

  • Jörgen Raymann en Erik van Muiswinkel in ’t Gasthoes in Horst bit.ly/2qkioET

Kronenberg


Filteren op datum:
        

Kronenberg wil energieneutraal worden

Gepubliceerd op: 15-05-2017 15:51

Kronenberg heeft de ambitie om de eerste Nederlandse energieneutrale dorpskern te worden in 2030. Werkgroep Energierijk geeft maandagavond uitleg geven over hun plannen om samen energie te besparen.
Lees verder

Hippische zone heet nu Grandorse

Gepubliceerd op: 22-04-2017 15:03

Grandorse is de nieuwe naam van de hippische zone in Kronenberg. Dat werd op zaterdag 22 april onthuld.
Lees verder

Tip leidt tot winst tijdens CSI de Peelbergen

Gepubliceerd op: 12-04-2017 09:15

Dankzij een tip wist Bas van der Aa zich met een loeischerpe rit de zege toe te eigenen in de Medium Tour finale in Kronenberg. Het speelde zich af tijdens jongste editie van CSI de Peelbergen op de terreinen van Equestrian Centre de Peelbergen in Kronenberg.
Lees verder

Bouwgrond rondom hippische zone in trek

Gepubliceerd op: 31-03-2017 10:43

De hippische evenementenzone De Peelbergen in Kronenberg heeft een grote aantrekkingskracht op diverse binnen- en buitenlandse partijen die zich hier willen vestigen.

Volgens de gemeente is op dit moment voor vijf kavels serieuze interesse. In totaal zijn er circa tien kavels met een grootte van 3 tot 6 hectares beschikbaar in het gebied. December vorig jaar is de eerste koopovereenkomst getekend. Om de verkoop goed te begeleiden heeft de gemeente een makelaar benaderd met grote bekendheid en ervaring in de hippische sector.

Ook leegstaande agrarische bedrijven in de directe nabijheid, zoals in Evertsoord zijn populair. Drie bedrijven die al jaren te koop stonden zijn onlangs verkocht.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de faciliteiten voor paardensportwedstrijden. Het gebied wordt permanent ingericht voor verschillende paardensportonderdelen voor topsport- en breedtesportniveau. In de tweede helft van dit jaar wordt de renovatie van de bestaande manege opgepakt.
Lees verder

Auto-ongeluk in Kronenberg

Gepubliceerd op: 20-03-2017 11:18

Op de kruising van de Gruttoweg en de Kievitweg in Kronenberg is een auto tegen een boom gebotst en daarna in een sloot tot stilstand gekomen. 
Nadere informatie ontbreekt op dit moment nog.
Lees verder

Meer Kronenberg

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)