Menu

Twitter feed Reindonk

Laatste gratis Mini Koerier

20 oktober 2017

Inwoners van Broekhuizen en Broekhuizenvorst krijgen deze week voor de laatste keer De Mini Koerier gratis in de brievenbus. Het mededelingenblad voor de Maasdorpen wordt per november alleen nog bezorgd bij abonnees.

Nadat uitgever Adfold door omstandigheden begin dit jaar moest stoppen met haar uitgevers en drukwerk activiteiten verdween ook de De Mini-Koerier. Maar op initiatief van de Dorpsraad en Stichting het Brouwershuis rolde het dorpsblad deze zomer toch weer van de persen. De eerste vijf exemplaren werden met steun van de Dorpsraad, ondernemers en adverteerders bij alle inwoners huis aan huis bezorgd. Binnenkort valt De Mini Koerier alleen tegen betaling van vijfentwintig euro op de mat. Op dit moment telt het blad zo’n driehonderd abonnees.

Redacteur Iwan Knelissen hoopt de abonnees vast te houden door ze actief te betrekken bij het blad. Hij hoopt ook op actieve redactionele bijdrages van lezers. De redactie van De Mini Koerier, die ook online actief blijft, is gevestigd op de Hooizolder van Het Brouwershuis Broekhuizen.

Burgemeester Kees van Rooij bracht donderdag een bezoek aan de redactie van De Mini Koerier. Aansluitend heeft hij enkele exemplaren van de laatste gratis editie van het dorpsblad bezorgd in Broekhuizen.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)