Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 13°. Overdag is het zonnig en droog. Er staat een matig briesje uit het N.O. De aangevoerde lucht is e… twitter.com/i/web/status/1…

Lezing Natuurgeneeskunde

6 juni 2019

Het evenement vindt plaats op 13 juni 2019

Janneke Hanssen verzorgt donderdag 13 juni in de Bibliotheek Horst een lezing over energetische Natuurgeneeskunde: wat houdt deze vorm van natuurgeneeskunde in en wat kan het voor klachten betekenen.

De lezing duurt van 19.30 tot 21.30 uur.

De eigenaresse van Praktijk Janneke Hanssen in Horst geeft E.E.N. Therapie, hetgeen staat voor Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskunde. Deze holistische geneeswijze richt zich op het in balans brengen van lichaam, geest en bewustzijn van de cliënt.

E.E.N. Therapie kan heel breed ingezet worden voor veel mentale en fysieke klachten. Het is van essentieel belang om de oorzaak van de klachten op te sporen. Deze kán al in het verre verleden gezaaid zijn, maar dit hoeft natuurlijk niet. Om de oorzaak te achterhalen werkt Janneke onder andere vanuit het chakrasysteem. Bij verstoringen zijn kan deze terug te vinden op chakraniveau.

Middels een heel protocol meet en test Janneke het lichaam op meerdere lagen, om vervolgens de juiste behandeling voor de blokkades van de cliënt in te zetten. Janneke: “We zijn ons niet altijd bewust van de oorzaak of we hebben het onbewust weggestopt, uiteindelijk komt dit in je fysieke lichaam en dat is vaak pas het moment dat we aan de bel trekken. Het lichaam kan door allerlei oorzaken uit balans zijn geraakt”. Iedereen die een hulpvraag heeft of rondloopt met diverse klachten is welkom op deze interactieve lezing. Aanmelden kan via praktijkjannekehanssen@outlook.com of whatsapp 06-46140528.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)