Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Lijsttrekkers met elkaar in debat 

14 maart 2018

HALLO Horst aan de Maas en Omroep Reindonk presenteren op dinsdag 20 maart in samenwerking met OV Concordia ’62 het verkiezingsdebat. Dit debat vindt plaats in ’t Gasthoês in Horst en start om 20.00 uur.

Tijdens het debat gaan de lijsttrekkers van de zes politieke partijen, die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart, met elkaar in discussie over actuele thema’s. De avond wordt gepresenteerd door Marieke Vullings, redacteur van HALLO Horst aan de Maas en Wim Coenen, redacteur van Omroep Reindonk.

Coenen: “We gaan met dit debat ons best doen de mensen in de zaal en thuis zo goed mogelijk te informeren over de richting waar politici met Horst aan de Maas op willen.” “Uiteraard zorgen we ervoor dat er volop aandacht is voor lokale onderwerpen”, vult Vullings aan. “Ook krijgen de mensen in het publiek en thuis de mogelijkheid om vragen te stellen.” Het debat is gratis toegankelijk en wordt live uitgezonden via Omroep Reindonk en de Facebookpagina van HALLO Horst aan de Maas.

Op woensdag 21 maart vindt de uitslagenavond in ’t Gasthoês plaats. Ook hier wordt door Omroep Reindonk vanaf 21.15 uur live verslag van gedaan. Er zijn gesprekken met kandidaten, impressies van de verkiezingsdag en de uitslagen worden per stembureau bekendgemaakt.

“De uitslagen komen naar verwachting vanaf 22.00 uur binnen omdat de leden van Concordia deze na overleg en toestemming van de burgemeester zelf gaan ophalen op de stembureaus”, vertelt Jan Nabben van OV Concordia ’62. “Dit is uniek voor Nederland en dat betekent dat we naar verwachting voor middernacht al de definitieve uitslag kunnen presenteren.” Ook de uitslagenavond is gratis toegankelijk.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)