Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 14°. Overdag zonnige perioden, afgewisseld door wat stapelwolken of sluierbewolking. Het blijft droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Limburgse start-up Gigit bouwt aan collectief concertgeheugen

29 juni 2019

Limburgse start-up Gigit lanceert op 4 juli de app die fanatieke concert- en festivalgangers de mogelijkheid biedt om bezochte concerten op te slaan in een “persoonlijk live-muziekarchief”. 


Gigit is een app die de concertgeschiedenis van fanatieke concert- en festivalgangers bijhoudt. Door live-muziekervaringen op te slaan, te beoordelen en te delen, wordt geen enkel concert meer vergeten en creëren alle gebruikers samen een collectief en sociaal live-muziekarchief. Wat Untappd is voor bierliefhebbers, Runkeeper voor hardlopers, IMDB voor filmliefhebbers, is Gigit voor concert- en festivalgangers.

De start-up is gevestigd in Horst en bestaat uit 4 muziek liefhebbende ondernemers uit Weert, Roermond en Horst die reeds hun sporen verdienden in online marketing en app development. Meer over Gigit op https://getgigit.com. Gigit komt beschikbaar in de Apple App Store.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)