Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. Overdag is het uitgesproken zonnig en droog. 's Middags zonkracht 6. Het wordt met 28° zomers warm. Wind: O.N.O. 2 Bft

Lintje voor De heer Peter van Lipzig (61)

26 april 2018

De heer Peter van Lipzig uit Melderslo is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

De heer Van Lipzig maakt zich al bijna 40 jaar verdienstelijk op maatschappelijk gebied. Van 1972 tot 1978 was hij voorzitter van KPJ-Melderslo. Vervolgens was de heer Van Lipzig 25 jaar bestuurlijk actief voor Carnavalsvereniging de Vlaskop als penningmeester en voorzitter. De nalatenschap van de heer Van Lipzig bij zijn vertrek in 2006 was een kerngezonde en groeiende vereniging.


Ook was de heer Van Lipzig actief voor Ponyclub de Dravertjes Melderslo als bestuurslid en aansluitend 8 jaar als voorzitter. Daarnaast organiseerde hij de jaarlijkse interne clubkampioenschappen en begeleidde hij de jaarlijkse ponykampweek. Bovendien was hij van 1996-2004 commandant van het viertal en achttal bij wedstrijden.

En tot slot is de heer Van Lipzig vanaf 2008 voorzitter van MFC de Zwingel en in die hoedanigheid verantwoordelijk voor de exploitatie van het gemeenschapshuis in Melderslo.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)