Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. Overdag is het uitgesproken zonnig en droog. 's Middags zonkracht 6. Het wordt met 28° zomers warm. Wind: O.N.O. 2 Bft

Lintje voor Jan Schrage (70) uit Melderslo

26 april 2018

De heer Jan Schrage uit Melderslo is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau

De heer Schrage was van 1973 tot 2010 secretaris van FNV vakgroep financiën Venlo. Met zijn inzet, collegialiteit en verantwoordelijkheid heeft hij diverse acties en activiteiten in goede banen geleid. Ook heeft hij jarenlang mede CAO-overleg gevoerd en de uitkomsten hiervan met verve aan zijn leden uitgelegd en verantwoord.

 

Daarnaast was hij 30 jaar secretaris van de Ondernemingsraad bij zijn werkgever Belastingdienst / Douane. In jaren van afslanking, reorganisaties en niet te vergeten regionale belangen en cultuurverschillen heeft de heeft Schrage zich tot het uiterste ingespannen om de belangen van de werknemers te behartigen. 

Verder is de heer Schrage vanaf 2006 voorzitter van Imkervereniging Horst e.o. waar hij zich inzet voor bijen en insecten en het creëren en behouden van een leefbare omgeving waarin deze kunnen blijven bestaan. Bovendien trad hij in 2013 toe tot het hoofdbestuur van de Nederlandse Bijenhoudersvereniging.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)