Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. Overdag is het uitgesproken zonnig en droog. 's Middags zonkracht 6. Het wordt met 28° zomers warm. Wind: O.N.O. 2 Bft

Lintje voor Marcel Beelen

27 maart 2018

De heer Marcel Beelen is dinsdagavond benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De onderscheiding werd uitgereikt door burgemeester Leppink-Schuitema tijdens het afscheid van de gemeenteraad 2014-2018.

De 47-jarige Marcel Beelen is sinds 2006 lid van de raad van de gemeente Horst aan de Maas. Hij heeft zich gedurende zijn raadslidmaatschap bewezen als een bekwaam, gedreven en integer bestuurder met een grote mate van verantwoordelijkheidsbesef en maatschappelijke betrokkenheid. Hij heeft aangegeven niet meer beschikbaar te zijn voor het raadslidmaatschap na de verkiezingen.

Sinds 2010 was voorzitter commissie Ruimte. Vanaf 2014 tot heden was hij o.a. plaatsvervangend voorzitter gemeenteraad, fractievoorzitter van het CDA, lid presidium, lid van de werkgeverscommissie en lid vertrouwenscommissie bij herbenoeming burgemeester van Rooij en de benoeming waarnemend burgemeester Leppink-Schuitema.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)