Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 13°. Overdag is het zonnig en droog. Er staat een matig briesje uit het N.O. De aangevoerde lucht is e… twitter.com/i/web/status/1…

LIOF ondersteunt!

24 mei 2019

LIOF heeft afgelopen jaar meer dan 250 bedrijven en projecten met financieringen en innovatietrajecten ondersteund. Dit is het hoogste aantal ooit voor de Limburgse ontwikkelingsmaatschappij. Tevens viel er in 2018 een positief financieel resultaat van 7 miljoen euro te noteren.

Dit staat in het jaarverslag dat LIOF gepresenteerd heeft, samen met de aandeelhouders Provincie Limburg en Ministerie van Economische Zaken en Klimaat . Veertien buitenlandse bedrijven hebben zich in 2018 in Limburg gevestigd. Deze bedrijven plannen in de komende jaren voor meer dan € 230 miljoen aan investeringen. Dit moet voor ruim 550 extra arbeidsplaatsen zorgen.

LIOF ondersteunde 167 mkb-bedrijven bij innovatietrajecten waarbij producten en diensten werden ontwikkeld met een totale projectomvang van ongeveer 20 miljoen euro. De nieuwe activiteiten die LIOF heeft ontplooid in de Agrofood sector verklaren deze toename deels. Daarnaast hielp LIOF 16 mkb’ers bij het naar de markt brengen van innovatieve producten en diensten met een totale financiële omvang van bijna 10 miljoen euro.

Bron: WijLimburg Foto: Liof


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)