Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 9°. Overdag zijn er zonnige perioden afgewisseld door wat sluierbewolking of stapelwolken. Het blijft… twitter.com/i/web/status/1…

LOEI wint IQuizut 2018

19 maart 2018

De 3e editie van de Meerlose dorpsquiz IQuizut is gewonnen door het team LOEI met 1053,5 van de 1250 te verdienen punten. Dat is bekendgemaakt op de slotavond.

Tijdens deze avond moesten de teams nog een teamopdracht vervullen waarbij punten te verdienen waren. Hierdoor was er toch nog sprake van enige verschuivingen in de eindstand. Het merendeel van de teams ontliep elkaar niet al te veel in de puntentelling. “Dit zegt natuurlijk al voldoende over de manier waarop de diverse teams gestreden hebben om de titel Winnaar IQuizut 2018”, zegt de organisatie.

De tweede plaats was voor Groeëte toffel beej Ald Mieëldere met 1040,5 punten. De winnaar van vorig jaar, de familie Mooren werd derde.

De organisatie geeft aan genoten te hebben van alle bedrijvigheid, van alle mensen die meegedaan hebben aan IQuizut 2018. “Wat een sportieve en fanatieke deelname en enthousiaste reacties bij deze 3e editie van de Meerlose dorpsquiz. Leuk om te zien dat er ook veel kinderen betrokken zijn bij het beantwoorden van de vragen!”.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)