Menu

Twitter feed Reindonk

Lottum


Filteren op datum:
        

Jeugdprinselijk paar 'De Peg'

Gepubliceerd op: 20-01-2019 13:00

GMV 'De Peg' uit Lottum heeft een  nieuw jeugdprinsen paar:
Prins Jop (van mil) 1e zwaait deze carnaval samen met  Prinses Lynn (van Lipzig) 1e de scepter over het jeugdige Peggenrijk.

De receptie van het paar is op vrijdag 8 februari vanaf 19:00 te OJC Canix.

De gekke maondaag in lottum is op maandag 25 februari.
Lees verder

Dorpsquiz Lottum!

Gepubliceerd op: 12-01-2019 10:00

In navolging van onder meer Horst, Sevenum, Grubbenvorst, Hegelsom en Meerlo komt ook Lottum in 2019 met een dorpsquiz. Wel eentje in afgeslankte vorm, gezien de beperkte tijd die resteert om deze quiz op poten te zetten. De mini-dorpsquiz wordt georganiseerd door een afvaardiging van de Gekke Maondigs Veriëniging met als doel een leuke invulling te creëren voor het thema-bal van dit carnavalsseizoen. 

Hersenkrakers, maffe opdrachten en vragen over het dorp vormen doorgaans de inhoud van een dorps- of pubquiz. Zo ook in Lottum, al maakt muziek ook een belangrijk deel uit van de avond, die op 23 februari van 20.00 tot 23.00 uur plaatsvindt in ‘Harmonie eten en drinken’ in Lottum. “We onderwerpen de deelnemers aan vragen over verschillende Lottumse thema’s, laten ze muziekfragmenten horen en foto’s zien. In twee uur tijd moeten de teams proberen zo veel mogelijk vragen goed te beantwoorden. De uitslag volgt nog diezelfde avond. Terwijl de jury zich beraadt en nadat de uitslag bekend is, wordt er een feestje gebouwd. 

Teams van maximaal 8 personen kunnen zich tot zondag 3 februari aanmelden via het e-mailadres Lottumsedorpsquiz@outlook.com. “Hulp bij organisatie is ook nog welkom, dus ben je thuis in het ‘Lottumse’ óf in het organiseren van een dergelijke activiteit, meld je dan ook aan. En wie weet, vormt deze mini-dorpsquiz wel een leuke opstap naar een grotere editie in de toekomst”, aldus de organisatie.
Lees verder

Wereldtop bloemisten op Rozenfestival

Gepubliceerd op: 25-07-2018 09:01

De organisatie van het Rozenfestival haalt enkele toppers uit de bloemsierkunst naar Lottum: twee deelnemers van het NK én de Nederlandse deelnemer van het WK. Zij zullen deze zomer in het rozendorp hun creativiteit loslaten op het thema ‘Rozen smaken naar meer’.
Lees verder

Lottumse finaliste Nationale WELLA Trendvision Awards 2018

Gepubliceerd op: 04-07-2018 13:00

Imke te Baerts, hairstyliste van de Rozenkoningin, uit Lottum staat in de finale van de nationale WELLA Trendvision Awards 2018 op zondag 10 september tijdens het COTY Livfe event.
Lees verder

37-jarige vrouw overleden bij ongeval

Gepubliceerd op: 11-06-2018 15:52

Hulpdiensten en een trauma-helikopter werden maandagmorgen rond half 7 opgeroepen voor een ongeval op de Grubbenvorsterweg in Lottum. Een 37-jarige vrouw botste rond dat tijdstip met haar auto tegen een boom.

Alle hulp kwam helaas te laat: de vrouw is ter plaatste aan haar verwondingen overleden.
Lees verder

Meer Lottum

© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)