Menu

Twitter feed Reindonk

  • Nog meer jubilarissen in Horst aan de Maas, want onlangs zijn onderscheidingen uitgereikt bij Schutterij St. Jan bit.ly/2nzrGgy

Lottum


Filteren op datum:
        

Burgemeester sluit 'drugspanden'

Gepubliceerd op: 17-01-2017 12:05

Burgemeester Kees van Rooij heeft vrijdag een woning en garage aan de Houthuizerweg in Lottum gesloten omdat daar ruim twee kilo softdrugs is gevonden. 
De garage wordt daarom voor twaalf maanden gesloten en de woning voor drie maanden. 

Ook in de Leertouwerstraat in Horst is eerder ruim 200 gram softdrugs gevonden. Ook deze woning gaat voor drie maanden dicht. 
Lees verder

Prins Erik 1 bij de Peg in Lottum

Gepubliceerd op: 08-01-2017 13:46

Ook het Prinsenpaar in Lottum is bekend: zaterdagavond presenteerde GMV de Peg de 59e prins in Lottum. Prins Erik I (Janssen) met zijn prinses Mariska zullen tijdens de dolle carnavalsdagen regeren in het Maasdorp. Bij de jongste Peggen zal het kerseverse Jeugdprinsepaar Amber (Pustjens) en Kevin (Linders) voorop lopen in de polonaise. Ook zij presenteerden zich zaterdagavond bij het Prinsenbal in zaal Harmonie Eten en Drinken.

Prins Erik woont sinds 2001 samen met zijn vriendin Mariska. Samen hebben ze twee zoons, Sven van 5 en Lars van 3. Hij is al sinds 2004 lid van de raad van 11 en sinds 2011 secretaris van GMV de Peg. In het dagelijks leven is hij chemical enigneer bij Sabic. Als hobby gooit hij graag een pijltje bij DC de Roës in Lottum.

Dit jaar heeft de Peg een primeur: voor het eerst heeft de Peg twee adjudanten, te weten Chris Peeters en Bart van Lipzig. Beide geen onbekenden in de Lottumse carnaval.
Chris is prins geweest in 2009 en Bart in 2006 en beide zijn verschillende jaren lid geweest van de raad van 11 van GMV de Peg.
Lees verder

Lottumers winnen ton bij Postcode Loterij

Gepubliceerd op: 01-01-2017 22:51

Een goede start van het nieuwe jaar voor vier bewoners van het Quirinushof in Lottum. Op hun postcode 5973 KB is op 1 januari de PostcodeStraatprijs gevallen. Een team van de Postcode Loterij verraste hen op 1 januari met dit mooie nieuws.

De vier deelnemers winnen ieder 25.000 euro, één van hen wint daarnaast ook een gloednieuwe BMW.

Hil, winnares van 25.000 euro en de auto: "Wat ongelofelijk dat dit mij overkomt! Ik wil altijd nog een keer een reis maken naar Zuid-Afrika en dat gaat nu gebeuren met dit geldbedrag!"
Lees verder

Jan Kuiperij hoofdtrainer SV Lottum

Gepubliceerd op: 24-12-2016 08:03

S.V. Lottum heeft Jan Kuiperij uit Venlo gecontracteerd als nieuwe hoofdtrainer met ingang van het seizoen 2017/2018.

Momenteel is de 47-jarige Jan Kuiperij werkzaam bij V.V. Reuver en heeft daar de damesselectie onder zijn hoede. Daarvoor was hij hoofdtrainer bij onder andere RKAVC in Asenray en EMS in Roermond.
Lees verder

Aanpassingen Smetenhof gerealiseerd

Gepubliceerd op: 01-12-2016 12:25

Na veelvuldig aandringen van PHG en bewoners van de Smetenhof bij Wonen Limburg, zijn bij het wooncomplex in Lottum verschillende aanpassingen gerealiseerd.
De bewoners hebben dinsdag samen met Hub Jacobs van Wonen Limburg een feestelijke opening gehouden van de verbeterde toegankelijkheid van nooduitgangen, brandtrap, verharding en de trapleuning.

Bij brand of andere calamiteiten kunnen de bewoners met een rollator of een rolstoel het pand veilig verlaten.

Na de officiële opening is door bewoners, Wonen Limburg en PHG getoast op de goede samenwerking.
Lees verder

Meer Lottum

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)