Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. Overdag is het uitgesproken zonnig en droog. 's Middags zonkracht 6. Het wordt met 28° zomers warm. Wind: O.N.O. 2 Bft

Lottumse finaliste Nationale WELLA Trendvision Awards 2018

4 juli 2018

Imke te Baerts, hairstyliste van de Rozenkoningin, uit Lottum staat in de finale van de nationale WELLA Trendvision Awards 2018 op zondag 10 september tijdens het COTY Livfe event.

 Trendvision is een prestigieuze haarstylistencompetitie die ieder jaar wordt georganiseerd door WELLA Professionals. De winnaar van de finale gaat door naar de grote internationale finale. Imke te Baerts uit Lottum, werkzaam bij kapperszaak Change Venlo doet mee aan de finale. Dit jaar wordt de finale georganiseerd in samenwerking met Amsterdam Fashion Week.


Voor Imke is het de derde keer dat ze meedoet aan TrendVision. 'YES! Het is weer gelukt! Meedoen aan dit soort grote wedstrijden met internationale allure houden mij scherp en creatief. Ik vind het fantastisch dat ik dit jaar weer mijn creativiteit mag laten zien. Ik wil enthousiasme creëren bij onze klanten en collega’s. Mede door de steun en het vertrouwen van mijn collega’s blijf ik leren en mezelf ontwikkelen.' Vorig jaar kwam Imke naar huis met een SILVER Award.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)