Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. Overdag is het uitgesproken zonnig en droog. 's Middags zonkracht 6. Het wordt met 28° zomers warm. Wind: O.N.O. 2 Bft

Mannen laat van je horen: RockKoor Venray!

29 juni 2019

Het evenement vindt plaats op 1 september 2019

RockKoor Venray is een nieuw op te richten zanggroep die bekende songs van Nirvana, Live of Bruce Springsteen a capella zal oppakken. Hiervoor kunnen enthousiaste mannen die onder deskundige leiding samen bekende rocknummers willen zingen zich aanmelden.

De vorm welke het koor uiteindelijk krijgt, en welke specifieke nummers er uiteindelijk gezongen worden is ook aan de deelnemers, zij bepalen mede de richting. Beatboxers en rappers zijn ook meer dan welkom om zich aan te melden. Ervaring is zeer zeker niet nodig, maar durf je het aan om eens een solo te zingen is dat meegenomen. We gaan werken met een muzikaal team en zullen ook gasten uitnodigen om workshops te geven. Denk aan een workshop vocal percussion, zangtechniek of presentatie.

In september gaat men van start met nieuw repertoire en werkt men toe naar het maken van een videoclip, waarvan de presentatie zal worden gecombineerd met enkele optredens. De repetities zijn op donderdagavond. Voorbereiden kan ieder voor zichzelf thuis met oefenmateriaal zoals ingezongen oefentracks. Geen verplichting, maar wel een pré om snel het repertoire eigen te worden.

Voor meer informatie: facebook.com/rockkoorvenray. Aanmelden kan via rockkoor@venraysmannenkoor.

 

 

 

Foto: Beatles projectkoor uit 2016, fotograaf: Jolijn van Gogh


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)