Menu

Twitter feed Reindonk

Meerlo


Filteren op datum:
        

Internationale Maasfietsroute officieel geopend

Gepubliceerd op: 22-06-2017 15:30

De internationale fietsroute langs de Maas, La Meuse-à-Vélo, is officieel geopend. De totale fietsroute telt meer dan duizend kilometer aan bewegwijzerde wegen, van de bron tot de monding. De route loopt ook door Horst aan de Maas.
Lees verder

Geen Tour voor Wout Poels

Gepubliceerd op: 22-06-2017 13:39

Wout Poels doet dit jaar niet mee aan de Tour de France. Hij is door zijn ploeg Sky buiten de wedstrijdselectie gelaten.
Lees verder

Brandoefening in Sevenum

Gepubliceerd op: 15-06-2017 12:19

De brandweer oefent vanavond in basisschool de Horizon in Sevenum. Het is de eerste in een reeks lokale oefeningen die laten zien hoe de brandweer bij woningbranden te werk gaat.
Lees verder

Hippische Innovatie Boulevard primeur voor Ruiterfestijn

Gepubliceerd op: 02-06-2017 13:00

Op het Ruiterfestijn in Meerlo is voor het eerst een ‘Hippische Innovatie Boulevard’ te vinden. Vijftien innovatieve bedrijven presenteren hier dit weekend hun nieuwste uitvindingen op het gebied van technische hulpmiddelen voor het paard.
Lees verder

Subsidie voor afkoppelen regenpijp

Gepubliceerd op: 01-06-2017 10:22

In het kader van een nieuwe gemeentelijke campagne om wateroverlast te voorkomen, kunnen inwoners van Horst aan de Maas vanaf nu subsidie ontvangen voor het afkoppelen van hun regenpijp. Regenwater moet dan in de tuin in plaats van in het riool worden opgevangen.
Lees verder

Meer Meerlo

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)