Menu

Twitter feed Reindonk

Meerlo


Filteren op datum:
        

Maakt Megelsheim ‘beste ringtone van Nederland’?

Gepubliceerd op: 16-03-2018 12:12

Basisschool Megelsheim uit Meerlo doet mee aan de wedstrijd Digitaal Componeren van Stichting Méér Muziek in de Klas en Samsung. De leerlingen van groep 7 hebben in de workshop Digitaal Componeren de beste ringtone van Nederland proberen te componeren.
Lees verder

Lijsttrekkers met elkaar in debat 

Gepubliceerd op: 14-03-2018 16:23

HALLO Horst aan de Maas en Omroep Reindonk presenteren op dinsdag 20 maart in samenwerking met OV Concordia ’62 het verkiezingsdebat. Dit debat vindt plaats in ’t Gasthoês in Horst en start om 20.00 uur.
Lees verder

Meerlo krijgt nieuwe huurwoningen

Gepubliceerd op: 09-03-2018 15:27

In Horst aan de Maas worden op meerdere locaties levensloopbestendige huurwoningen gebouwd door particulieren. Vrijdag ondertekende wethouder Bob Vostermans van wonen en Rob Claassen van bouwbedrijf Claassen Bouw & Vastgoed BV een intentie-overeenkomst hiervoor.
Lees verder

Wout Poels wint tijdrit Parijs-Nice

Gepubliceerd op: 07-03-2018 20:42

Wout Poels heeft de 4e etappe van Parijs-Nice gewonnen, een individuele tijdrit over 18 kilometer van La Fouillouse naar Saint-Étienne.

Poels kwam tot een tijd van 25.33 minuten. De Spanjaard Marc Soler werd 2e op 11 seconden, de Fransman Julian Alaphilippe 3e op 16 seconden van de Sky-renner.

De voormalige inwoner van Blitterswijck en Meerlo klom van de 17e naar de 2e plaats, tot op 15 seconden van de Spanjaard Luis Léon Sanchez. De renner van Astana behield de gele leiderstrui.

Poels vertelt: “Gisteren had ik pech en moest ik wat tijd toegeven. Dat kan gebeuren. Vandaag ging het prima! Ik ben erg blij met deze overwinning”.

Donderdag volgt een 165 kilometer lange bergrit van Salon-de-Provence naar Sisteron. Parijs-Nice duurt nog vier dagen en wordt zondag afgesloten met een rit die start en eindigt in Nice. Het is nog ver, maar Wout toont zijn goede vorm. Waar dit eindigt? Vanuit Nice kan hij in ieder geval op de fiets naar huis, in Monaco.... (Foto: Instagram Wout Poels)
Lees verder

Set Up wint van VC Athos'70

Gepubliceerd op: 28-02-2018 12:35

Na 2 weken geen competitiewedstrijd gespeeld te hebben stond afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen VC Athos'70 DS 1 op het programma voor Set Up DS 1. De dames uit Sevenum stonden op plek 8 in de competitie en aangezien onze concurrent Somas Activia DS 4 inmiddels 2 wedstrijden meer had gespeeld en deze ook had gewonnen was er maar een ding wat ze moesten doen en dat was met ruime cijfers van de dames uit Sevenum winnen.
Lees verder

Meer Meerlo

© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)