Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 0° met lokaal kans op gladheid. Overdag bewolkt maar meest droog. Tegen en in de avond regen. Max. 4°. Wind: WZW 3

Meerlo


Filteren op datum:
        

Winterwandeling Meerlo in nieuw jasje

Gepubliceerd op: 14-12-2017 19:59

Na 15 jaar stoppen de Kammeröäj van de Vöskes met de organisatie van de winterwandeling in Meerlo. Toch verdwijnt de wandeltocht op de eerste zondag na Nieuwjaarsdag hiermee niet.
Lees verder

Fenne Smits ook volgend seizoen hoofdtrainer SV United

Gepubliceerd op: 04-12-2017 11:06

Fenne Smits staat ook volgend seizoen aan het roer bij SV United. De 26-jarige Venraynaar is bezig aan zijn eerste seizoen als trainer van de voetbalclub van Meerlo en Wanssum.
Lees verder

Nominatie Wout Poels voor Limburgse sportprijs

Gepubliceerd op: 27-11-2017 11:59

Wielrenner Wout Poels is genomineerd voor de titel Limburgs sporter van het jaar. Hij neemt het bij de mannen op tegen collega Tom Dumoulin en formule 1-coureur Max Verstappen.
Lees verder

Marijn Poels wint award in Parijs

Gepubliceerd op: 26-11-2017 11:50

De controversiële film 'The Uncertainty Has Settled' van de Meerlose filmmaker Marijn Poels heeft dit weekend zijn derde award in de wacht gesleept als beste documentaire op het Independent Film Festival in Parijs. 

De documentaire, die begin dit jaar in première ging tijdens het filmfestival in Berlijn won eerder dit jaar een award in Los Angeles en Berlijn. De film werd volgens de jury gekozen omdat deze aanzet tot zelfstandig denken en het verhaal als krachtig breekijzer fungeert om het debat open te breken.
Lees verder

Bomenkap Ooijenseweg en uiterwaard

Gepubliceerd op: 22-11-2017 14:21

Aannemerscombinatie Mooder Maas start vanaf 4 december met de kap van de bomen langs de Ooijenseweg en in de uiterwaard bij Ooijen. De komende jaren worden tal van maatregelen uitgevoerd om het gebied tussen Broekhuizen en Geijsteren te beschermen tegen hoogwater.
Lees verder

Meer Meerlo

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)