Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 8° met hier en daar een nevel of mistbank. Overdag zonnig met enkele stapelwolken. Het blijft droog. M… twitter.com/i/web/status/1…

Meerlo


Filteren op datum:
        

Pastoor Verheggen naar zuid Limburg

Gepubliceerd op: 11-08-2019 15:35

De zeereerwaarde heer Ruud Verheggen wordt de nieuwe pastoor van de parochies in Eijsden, Mariadorp en Oost-Maarland in het dekenaat Gulpen. Hij is nu nog pastoor van zeven parochies in het cluster Maasdorpen in het dekenaat Horst. De installatie in Eijsden, Mariadorp en Oost-Maarland zal op zondag 13 oktober plaatsvinden.
Lees verder

In de steigers

Gepubliceerd op: 16-07-2019 12:06

Het is maandagavond als ik dit stukje tik. Of sterker nog; het is al bijna middernacht en ik kom zojuist uit een vruchtbaar en inspirerend overleg met de technische collega’s van Omroep Venlo en Omroep Reindonk. Een avond waar in gezamenlijkheid mooie lijnen zijn uitgezet voor de nieuwe omroep in Horst aan de Maas. Binnenkort zal Omroep Reindonk namelijk omgedoopt worden tot Omroep Horst aan de Maas. Precies volgens plan en de businesscase zoals die door een overtuigende meerderheid van de gemeenteraad op 12 februari jl. is omarmd.
Lees verder

Verdachte aangehouden caravanbrand Meerlo

Gepubliceerd op: 27-05-2019 10:44

De recherche heeft maandagochtend een 38-jarige man uit Maashees aangehouden in het onderzoek naar de caravanbrand aan de Peschweg in Meerlo in de nacht van 23 op 24 januari van dit jaar. De bewoner van de caravan is daarbij om het leven gekomen. De verdachte is in dit onderzoek aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de brandstichting en doodslag/moord.

De verdachte is aangehouden in Wanssum. Het onderzoeksteam kwam de verdachte op het spoor in het onderzoek dat in de afgelopen maanden achter de schermen is doorgegaan.
Lees verder

Tussenstand Samenloop voor Hoop: € 76.568,70

Gepubliceerd op: 26-05-2019 18:41

De eerste editie van de Samenloop voor Hoop Horst aan de Maas heeft een voorlopige eindopbrengst van €76.568,70 opgeleverd. De organisatie maakte de stand bekend aan het eind van de 24 uurs wandelestafette in Meerlo.
Lees verder

Groeëte toffel beej Ald Mieeldere wint IQuizut 2019

Gepubliceerd op: 03-04-2019 10:00

Zaterdag 30 maart vond de slotavond van IQuizut 2019 in Meerlo plaats. Tijdens deze avond moesten de teams nog één teamopdracht vervullen. De opdracht met veel inschattingswerk wist nog enkele verschuivingen in de eindstand te bewerkstelligen.
Lees verder

Meer Meerlo

© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)