Menu

Twitter feed Reindonk

Melderslo


Filteren op datum:
        

In de steigers

Gepubliceerd op: 16-07-2019 12:06

Het is maandagavond als ik dit stukje tik. Of sterker nog; het is al bijna middernacht en ik kom zojuist uit een vruchtbaar en inspirerend overleg met de technische collega’s van Omroep Venlo en Omroep Reindonk. Een avond waar in gezamenlijkheid mooie lijnen zijn uitgezet voor de nieuwe omroep in Horst aan de Maas. Binnenkort zal Omroep Reindonk namelijk omgedoopt worden tot Omroep Horst aan de Maas. Precies volgens plan en de businesscase zoals die door een overtuigende meerderheid van de gemeenteraad op 12 februari jl. is omarmd.
Lees verder

Prins Rob verliest zijn wilde haren

Gepubliceerd op: 26-12-2018 12:42

Prins Rob van de Vlaskop uit Melderslo is een ludieke actie gestart voor KWF Kankerbestrijding. Voor een bedrag van € 5500,00 wil hij tijdens zijn aftreden op zaterdag 5 januari zijn hoofd kaal laten scheren.

Het idee voor deze actie ontstond toen hij onlangs werd uitgedaagd om voor € 500,00 zijn haar af te scheren. Daarvoor zou hij € 500,00 ontvangen, een bedrag dat snel bij elkaar werd gehaald. Hij besloot het streefbedrag met € 5000 euro te verhogen. Mocht het streefbedrag opgehaald worden, zal zijn buurvrouw, tevens kapster, zijn haar vakkundig afknippen.

Op dit moment staat het bedrag op ruim € 3000,00. Wilt u de actie steunen, klik dan hier om naar zijn persoonlijke doneerpagina op de website van KWF kankerbestrijding te gaan.
Lees verder

Vrijwilliger museum de Locht overleden

Gepubliceerd op: 18-05-2018 19:09

De vrijwilliger van De Locht in Melderslo die afgelopen woensdag tijdens bouwwerkzaamheden voor het museum door een nog onbekende reden van het dak viel, is aan zijn verwondingen overleden.

Hij werd met ernstige verwondingen per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. Daar is hij aan zijn verwondingen overleden, zo bevestigt de politie Limburg.

Het slachtoffer is een 75-jarige man uit Sevenum.
Lees verder

Ernstig ongeval De Locht Melderslo

Gepubliceerd op: 16-05-2018 19:16

Woensdag 16 mei is er een ernstig ongeval gebeurd bij museum De Locht in Melderslo.
Een vrijwilliger was op een hoogte van 3,5 meter bezig om een zolder dicht te maken van een nieuwe werkplaats en viel hierbij naar beneden. 
Hij kwam terecht op de betonnen vloer.  Meteen werd 112 gebeld en het slachtoffer is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. De man heeft letsel aan het hoofd en de zij en hij heeft enkele ribben gebroken, aldus museumdirecteur Henk Kemperman.
De arbeidsinspectie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.
Lees verder

Lintje voor Jan Schrage (70) uit Melderslo

Gepubliceerd op: 26-04-2018 20:44

De heer Jan Schrage uit Melderslo is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau

De heer Schrage was van 1973 tot 2010 secretaris van FNV vakgroep financiën Venlo. Met zijn inzet, collegialiteit en verantwoordelijkheid heeft hij diverse acties en activiteiten in goede banen geleid. Ook heeft hij jarenlang mede CAO-overleg gevoerd en de uitkomsten hiervan met verve aan zijn leden uitgelegd en verantwoord.
 
Lees verder

Meer Melderslo

© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)