Menu

Twitter feed Reindonk

Melderslo


Filteren op datum:
        

Ilvy Sanders terug bij Peelpush

Gepubliceerd op: 26-05-2018 16:00

Eredivisie volleybalster Ilvy Sanders uit Melderslo maakt het aankomende seizoen de overstap van Nering Bögel VC Weert naar Peelpush uit Meijel. Ze keert dus na 1 seizoen terug op de oude stek.

Afgelopen jaar had de middenspeelster de overstap gemaakt naar VC Weert om meer ervaring op te doen en zichzelf meer te ontwikkelen. VC Weert eindigde in de eredivisie uiteindelijk bovenin de play-out poule.

Ilvy: 'Ik heb bij Weert een leerzaam en mooi seizoen gehad maar ik miste toch wel de club Peelpush. Toen Johan (red. Coach Johan Leenders) belde was de beslissing redelijk snel gemaakt'.

Ilvy sluit de studie sport en bewegingseducatie aan de HAN in Nijmegen dit schooljaar af.
Lees verder

Vrijwilliger museum de Locht overleden

Gepubliceerd op: 18-05-2018 19:09

De vrijwilliger van De Locht in Melderslo die afgelopen woensdag tijdens bouwwerkzaamheden voor het museum door een nog onbekende reden van het dak viel, is aan zijn verwondingen overleden.

Hij werd met ernstige verwondingen per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. Daar is hij aan zijn verwondingen overleden, zo bevestigt de politie Limburg.

Het slachtoffer is een 75-jarige man uit Sevenum.
Lees verder

Ernstig ongeval De Locht Melderslo

Gepubliceerd op: 16-05-2018 19:16

Woensdag 16 mei is er een ernstig ongeval gebeurd bij museum De Locht in Melderslo.
Een vrijwilliger was op een hoogte van 3,5 meter bezig om een zolder dicht te maken van een nieuwe werkplaats en viel hierbij naar beneden. 
Hij kwam terecht op de betonnen vloer.  Meteen werd 112 gebeld en het slachtoffer is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. De man heeft letsel aan het hoofd en de zij en hij heeft enkele ribben gebroken, aldus museumdirecteur Henk Kemperman.
De arbeidsinspectie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.
Lees verder

Lintje voor Jan Schrage (70) uit Melderslo

Gepubliceerd op: 26-04-2018 20:44

De heer Jan Schrage uit Melderslo is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau

De heer Schrage was van 1973 tot 2010 secretaris van FNV vakgroep financiën Venlo. Met zijn inzet, collegialiteit en verantwoordelijkheid heeft hij diverse acties en activiteiten in goede banen geleid. Ook heeft hij jarenlang mede CAO-overleg gevoerd en de uitkomsten hiervan met verve aan zijn leden uitgelegd en verantwoord.
 
Lees verder

Lintje voor De heer Peter van Lipzig (61)

Gepubliceerd op: 26-04-2018 20:38

De heer Peter van Lipzig uit Melderslo is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

De heer Van Lipzig maakt zich al bijna 40 jaar verdienstelijk op maatschappelijk gebied. Van 1972 tot 1978 was hij voorzitter van KPJ-Melderslo. Vervolgens was de heer Van Lipzig 25 jaar bestuurlijk actief voor Carnavalsvereniging de Vlaskop als penningmeester en voorzitter. De nalatenschap van de heer Van Lipzig bij zijn vertrek in 2006 was een kerngezonde en groeiende vereniging.


Lees verder

Meer Melderslo

© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)