Menu

Twitter feed Reindonk

  • Pauselijke onderscheiding voor Riek Heuvelmans uit Broekhuizenvorst bit.ly/2kw26I9

Melderslo


Filteren op datum:
        

Melderslose boer met Nuffield-beurs naar buitenland

Gepubliceerd op: 03-12-2017 11:48

Zes Nederlanders uit de agrarische sector zijn geselecteerd voor een Nuffield Farming scholarship 2018. Onder hen Edwin Michiels uit Melderslo.
Lees verder

VVD kieslijst vastgesteld

Gepubliceerd op: 01-12-2017 14:58

De leden van de VVD Horst aan de Maas hebben de kieslijst voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Al eerder werd bekend gemaakt dat Peter Elbers lijsttrekker is en Theo Douven lijstduwer.
Lees verder

Noord-Limburgse afdeling voor LLTB

Gepubliceerd op: 23-11-2017 16:53

De Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) heeft afgelopen woensdag in Ysselsteyn de LLTB regio Noord-Limburg opgericht. Gemengd agrariër Elly Michiels-Fleuren uit Melderslo gaat zitting nemen in het regiobestuur van de afdeling.
Lees verder

Expositie jubileum Vlaskop in de Locht

Gepubliceerd op: 09-11-2017 08:33

Museum de Locht opent zondag een expositie over de jubilerende carnavalsvereniging 'De Vlaskop' uit Melderslo. De vereniging bestaat 55 jaar, en daarom is er in de vitrines van het museum een overzicht te zien van allerlei kleding, foto’s en verenigingsattributen door de jaren heen.

Ook is er een knus Vlaskop-carnavalscafé ingericht met o.a. foto’s van bijzondere gebeurtenissen en van de 55 Prinsen van het Vlaskoppenrijk.

De expositie '5*11 CV Vlaskop' is te bekijken tot en met 14 februari 2018.
Lees verder

Na 27 edities: Melderslose KennedyMars stopt

Gepubliceerd op: 17-10-2017 21:45

De commissie Melderslose KennedyMars heeft besloten om na 27 edities te stoppen met het organiseren van de wandel- en fietstochten.
Het aantal wandelaars en ook de bezoekersaantallen liepen de laatste jaren steeds verder terug, waardoor de opbrengst niet meer opweegt tegen de vele uren die de vrijwilligers er in steken.

Ook het verplaatsen van de Kennedymars naar juni gaf geen garantie op meer wandelaars: na gesprekken met de lopers is gebleken dat er in die periode al veel andere tochten zijn.

De rommelmarkt en de goederen- en dienstenveiling gaan wel door: die zijn volgend jaar op zaterdag 2 juni. Verdere info hierover volgt later.
Lees verder

Meer Melderslo

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)