Menu

Twitter feed Reindonk

  • Melderslose KennedyMars stopt na 27 edities met wandel en fietsevenement bit.ly/2ytKx21

Melderslo


Filteren op datum:
        

Na 27 edities: Melderslose KennedyMars stopt

Gepubliceerd op: 17-10-2017 21:45

De commissie Melderslose KennedyMars heeft besloten om na 27 edities te stoppen met het organiseren van de wandel- en fietstochten.
Het aantal wandelaars en ook de bezoekersaantallen liepen de laatste jaren steeds verder terug, waardoor de opbrengst niet meer opweegt tegen de vele uren die de vrijwilligers er in steken.

Ook het verplaatsen van de Kennedymars naar juni gaf geen garantie op meer wandelaars: na gesprekken met de lopers is gebleken dat er in die periode al veel andere tochten zijn.

De rommelmarkt en de goederen- en dienstenveiling gaan wel door: die zijn volgend jaar op zaterdag 2 juni. Verdere info hierover volgt later.
Lees verder

LLTB: Geen zonnepanelen ten koste van landbouwgronden

Gepubliceerd op: 12-10-2017 14:39

De Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) is groot voorstander van meer duurzaam opgewekte energie, maar wil niet dat dit ten koste gaat van vruchtbare landbouwgrond. Zonnepanelen horen volgens de belangenbehartiger van Limburgse boeren en tuinders thuis op daken of op gronden die niet landbouwkundig in gebruik zijn.
Lees verder

De Vlaskop maakt zich op voor jubileum

Gepubliceerd op: 10-10-2017 13:20

Carnavalsvereniging De Vlaskop uit Melderslo maakt zich op voor het 5x11 jarig jubileum. Van vrijdag 10 t/m zondag 12 november wordt dit gevierd in MFC De Zwingel.
Lees verder

Toeristenbranche tevreden over zomer

Gepubliceerd op: 28-09-2017 15:27

Toeristische ondernemers uit Noord en Midden-Limburg zijn tevreden over de geboekte bedrijfsresultaten tijdens de zomervakantie. Dit blijkt uit een jaarlijks tevredenheidsonderzoek uitgevoerd door zowel VVV Midden-Limburg als ook Leisure Port bij haar leden.
Lees verder

Kick Off Mushroom Valley in Melderslo

Gepubliceerd op: 21-09-2017 12:22

Bij museum de Locht vindt vandaag een Kick Off bijeenkomst plaats van het platform Mushroom Valley. Zestien champignonbedrijven in de regio willen met het platform de wereldwijd opgebouwde economische positie van de regionale paddenstoelenbranche behouden en versterken.
Lees verder

Meer Melderslo

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)