Menu

Twitter feed Reindonk

Melderslo


Filteren op datum:
        

Nieuwe sociale huurwoningen in Melderslo

Gepubliceerd op: 16-06-2017 12:49

Woonwenz start naar verwachting eind dit jaar met de bouw van acht woningen Achter de Pastorie in Melderslo. Het project is samen met nog vijf andere locaties in Venlo aanbesteed.
Lees verder

Subsidie voor afkoppelen regenpijp

Gepubliceerd op: 01-06-2017 10:22

In het kader van een nieuwe gemeentelijke campagne om wateroverlast te voorkomen, kunnen inwoners van Horst aan de Maas vanaf nu subsidie ontvangen voor het afkoppelen van hun regenpijp. Regenwater moet dan in de tuin in plaats van in het riool worden opgevangen.
Lees verder

Volleybalster Ilvy Sanders naar VC Weert

Gepubliceerd op: 29-05-2017 13:02

Ilvy Sanders uit Melderslo vervolgt haar carrière bij VC Weert. De 20-jarige volleybalster maakt na vijf jaar Peelpush de overstap naar de kersverse eredivisionist.
Lees verder

Sevenum is Baas van Horst aan de Maas

Gepubliceerd op: 28-05-2017 09:14

Het Team SKUKG uit Sevenum is uitgeroepen tot winnaar van de derde editie van Baas van Horst aan de Maas. Dit jaar deden er 25 teams uit dertien kernen van de gemeente mee aan het sport- en spelevenement.
Lees verder

Veulentje weer terecht

Gepubliceerd op: 07-05-2017 15:26

Het 2-weken oude veulentje, dat zondagmorgen als gestolen werd gemeld, is in goed gezondheid teruggevonden.  Het beestje stond op de openbare weg, en is door de vinder uit veiligheid en zorg in de tuin gezet.

De politie vermoed dat het veulen is vrijgelaten door alle media aandacht. Het dier kon niet ontsnappen uit het weiland en zou haar moeder niet verlaten.


Lees verder

Meer Melderslo

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)