Menu

Twitter feed Reindonk

Meterik en America presenteren tenue voor jeugd

27 november 2017

De jeugdspelers van AVV America en RKSV Meterik presenteerden zich vandaag in hun nieuwe tenues. In de nieuwe kleuren van de combinatieteams gingen drie leden naar het gemeentehuis om daar persoonlijk kaarten in de brievenbus van de raadsleden te posten.

Met de postkaarten-actie willen de voetbalverenigingen de gemeenteraadsleden van Horst aan de Maas laten weten dat ze ook toe zijn aan een nieuw, gezamenlijk sportpark.

Ruim vier jaar geleden hebben AVV America en RKSV Meterik de eerste stap gezet naar de samenwerking tussen beide verenigingen. De eerste jeugdteams gingen samen voetballen. Inmiddels zijn alle jeugdteams samengesteld uit spelers van beide dorpen.

Begin van dit jaar hebben de leden, met het oog op een fusie, een keuze kunnen maken uit enkele tenues. Met een standaard tenue voor de jeugdteams willen beide clubs benadrukken dat ze één vereniging willen zijn. Omdat een fors aantal bedrijven uit zowel America als Meterik bereid zijn gevonden als teamsponsor op te treden konden alle jeugdleden in het nieuw gestoken worden.

Na een gezamenlijk tenue gaan de voetbalclubs nu voor een nieuw gezamenlijk sportpark. Vorige week hebben de voorzitters van beide verenigingen tijdens de raadsvergadering de raad al toegesproken. Ze gaven daarbij aan dat beide sportparken in de dorpen zijn verouderd en ernstig aan vervanging toe zijn. Als het aan AVV America en RKSV Meterik ligt wordt er in de september 2019 een nieuw sportpark, op een nieuwe locatie, centraal gelegen tussen beide dorpen, in gebruik genomen.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)