Menu

Twitter feed Reindonk

Meterik


Filteren op datum:
        

Lijsttrekkers met elkaar in debat 

Gepubliceerd op: 14-03-2018 16:23

HALLO Horst aan de Maas en Omroep Reindonk presenteren op dinsdag 20 maart in samenwerking met OV Concordia ’62 het verkiezingsdebat. Dit debat vindt plaats in ’t Gasthoês in Horst en start om 20.00 uur.
Lees verder

Stemwijzer gemeenteraadsverkiezingen online

Gepubliceerd op: 26-02-2018 12:27

Vanaf vandaag staat de stemwijzer voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart online voor de kiezers in Horst aan de Maas. Het invullen van de stemwijzer op horstaandemaas.mijnstem.nl ondersteunt bij het bepalen welke partij het best bij de opvatting van de kiezer past.
Lees verder

Bouwstart basisschool Meterik

Gepubliceerd op: 21-02-2018 10:42

In Meterik is woensdagochtend de officiële start gegeven voor de verbouwing van de basisschool. Onder de Wieken verhuist naar het voormalige Theresiaklooster dat naast de huidige school ligt.
Lees verder

Nieuw uitleenpunt Medipoint

Gepubliceerd op: 07-02-2018 09:55

Een aantal maanden geleden heeft Medipoint bekend gemaakt dat de winkel in Horst zou gaan sluiten. Inmiddels hebben zij een oplossing gevonden voor alle inwoners van de gemeente Horst aan de Maas.
Lees verder

Wie is nu het Boerenbruidspaar in Meterik?

Gepubliceerd op: 01-02-2018 20:48

In ‘t mooi versierde MFC werden onlangs ’t Booregezelschap aan de Meulewiekers gepresenteerd. Stefan Bouten en 'zijn' Sandra Keijsers zullen op carnavalsdinsdag 13 februari in het onecht treden.
En afgelopen zaterdag is hun huis op de Dwarsweg in Meterik versiert, maar ... de versierders hebben een grote fout gemaakt.

Op het bord pronkt niet de naam van Stefan en Sandra maar van het boerenbruidspaar van 2017: namelijk Remco en Anique! 


Waar het exact fout is gegaan is niet helemaal duidelijk, maar volgens onze tipgever 'MeAm' komen de versierders in aanmerking voor de 'Vergulde Klap van de Meule'... 
Lees verder

Meer Meterik

© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)