Menu

Twitter feed Reindonk

  • Opbrengst Walk 4 the Roses naar onderzoek borstkanker bit.ly/2sIhFBP

Meterik


Filteren op datum:
        

Muulke voor De Vrije Spelers

Gepubliceerd op: 24-06-2017 21:46

Toneelvereniging De Vrije Spelers uit America heeft een Muulke gewonnen voor haar voorstelling Hets, Knodder en Knets!. Ze wonnen de prijs in de categorie Meest bijzondere promotie voor een voorstelling.
Lees verder

Toneelverenigingen genomineerd

Gepubliceerd op: 15-06-2017 10:26

In Horst aan de Maas zijn verschillende toneelverenigingen en leden daarvan genomineerd voor provinciale toneelprijzen van de Limburgse koepelorganisatie Liefde voor Toneel. Zo zijn er onder meer drie nominaties voor Toneelvereniging De Vrije Spelers uit America en twee voor Toneelvereniging Tovri uit Meterik.
Lees verder

Subsidie voor afkoppelen regenpijp

Gepubliceerd op: 01-06-2017 10:22

In het kader van een nieuwe gemeentelijke campagne om wateroverlast te voorkomen, kunnen inwoners van Horst aan de Maas vanaf nu subsidie ontvangen voor het afkoppelen van hun regenpijp. Regenwater moet dan in de tuin in plaats van in het riool worden opgevangen.
Lees verder

Fusie volleybalverenigingen stap dichterbij

Gepubliceerd op: 19-05-2017 10:49

Volleybalverenigingen AVOC uit America, HVC uit Hegelsom en VCM uit Meterik hebben een intentieverklaring ondertekend voor een fusie in 2018. Komend seizoen nemen alle teams van de drie verenigingen deel aan de competitie onder de tijdelijke verenigingsnaam AVOC-HVC-VCM.
Lees verder

Om-en-om Meterikse onderscheidingen

Gepubliceerd op: 08-02-2017 12:25

Het Carnavals Comité Meterik en het Jeugdcomité Meterik gaan vanaf dit jaar per carnavalsseizoen nog maar een onderscheiding uitreiken aan iemand die zich verdienstelijk inzet voor de Meterikse gemeenschap. Voorheen reikte ’t Carnavals Comité Meterik op de zittingsavond de “Groëte Meule” uit en het Jeugdcomité Meterik na de optocht het beeldje “Drie Vrouwen”.

Vanaf nu zal dit om-en-om gaan gebeuren.

Dit jaar zal de 'Groëte Meule' worden uitgereikt aan iemand die zich inzet voor de Meterikse gemeenschap. Volgend jaar is het Jeugdcomité Meterik aan de beurt om het beeldje 'Drie Vrouwen' uit te reiken aan iemand die zich met name voor de jeugd in onze gemeenschap inzet.
Lees verder

Meer Meterik

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)