Menu

Twitter feed Reindonk

Meterik


Filteren op datum:
        

Watersysteem pot- en containerteelt aangepakt

Gepubliceerd op: 10-07-2017 08:31

Waterschap Limburg en de LLTB gaan de komende periode zo’n honderd bedrijven in de pot- en containerteelt bezoeken. De bezoeken maken deel uit van het actieplan voor deze sector. Het startsein wordt maandagmorgen gegeven bij Driesvenplant B.V. op ‘t Meteriksveld in Meterik.
Lees verder

Muulke voor De Vrije Spelers

Gepubliceerd op: 24-06-2017 21:46

Toneelvereniging De Vrije Spelers uit America heeft een Muulke gewonnen voor haar voorstelling Hets, Knodder en Knets!. Ze wonnen de prijs in de categorie Meest bijzondere promotie voor een voorstelling.
Lees verder

Toneelverenigingen genomineerd

Gepubliceerd op: 15-06-2017 10:26

In Horst aan de Maas zijn verschillende toneelverenigingen en leden daarvan genomineerd voor provinciale toneelprijzen van de Limburgse koepelorganisatie Liefde voor Toneel. Zo zijn er onder meer drie nominaties voor Toneelvereniging De Vrije Spelers uit America en twee voor Toneelvereniging Tovri uit Meterik.
Lees verder

Subsidie voor afkoppelen regenpijp

Gepubliceerd op: 01-06-2017 10:22

In het kader van een nieuwe gemeentelijke campagne om wateroverlast te voorkomen, kunnen inwoners van Horst aan de Maas vanaf nu subsidie ontvangen voor het afkoppelen van hun regenpijp. Regenwater moet dan in de tuin in plaats van in het riool worden opgevangen.
Lees verder

Fusie volleybalverenigingen stap dichterbij

Gepubliceerd op: 19-05-2017 10:49

Volleybalverenigingen AVOC uit America, HVC uit Hegelsom en VCM uit Meterik hebben een intentieverklaring ondertekend voor een fusie in 2018. Komend seizoen nemen alle teams van de drie verenigingen deel aan de competitie onder de tijdelijke verenigingsnaam AVOC-HVC-VCM.
Lees verder

Meer Meterik

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)