Menu

Twitter feed Reindonk

Meterik


Filteren op datum:
        

Horster dj komt met dansplaat

Gepubliceerd op: 28-06-2018 11:47

De Horster dj en producer Ron van den Beuken lanceert samen met het samenwerkingsproject Dancin Saull een nieuwe dansplaat, genaamd House of the King.
Lees verder

Molen Meterik maakt kans op Gouden Pit

Gepubliceerd op: 23-05-2018 09:00

Begin van dit jaar won de Meterikse molen met het project ‘Bakhuuske, van grond tot mond’ de prijs voor beste Limburgse buurtproject. Nu maakt het project in Meterik kans op de landelijke Kern met Pit-prijs: de Gouden Pit.
Lees verder

14 bekeuringen bij controle bedrijf Meterik

Gepubliceerd op: 17-05-2018 23:23

Bij een controle donderdagochtend bij een agrarisch bedrijf in Meterik zijn veertien personeelsleden bekeurd omdat ze geen geldig identiteitsbewijs konden tonen.

Bij de gezamenlijke controle waren medewerkers van Koninklijke Marechaussee, Afdeling Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel, Inspectie Sociale Zaken Werkgelegenheid, wijkagenten van het basisteam Horst - Peel & Maas en twee Poolse politieagenten betrokken.

De champignonkweker verleende medewerking aan de controle onder het personeel. Deze controle was gericht op mogelijk valse identiteitsdocumenten. Er werden geen valse documenten aangetroffen. Tevens bleken de werk- huis- en leefomstandigheden in orde te zijn. Veertien personen konden niet direct een geldig identiteitsbewijs konden tonen waarop ze zijn bekeurd.
Bij nadere controle bleken ze wel over de juiste identiteitspapieren te beschikken.
Lees verder

Prijs voor Concordia op Fanfare Kampioenschappen

Gepubliceerd op: 16-04-2018 15:45

Muziekvereniging Concordia Meterik heeft de tweede prijs gepakt bij de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen in Drachten.
Lees verder

Campagne ‘Voorjaar, maak je tuin Waterklaar’ gestart

Gepubliceerd op: 13-04-2018 11:09

Bij Onder de Wieken in Meterik is donderdag 12 april de start gegeven van de campagne ‘Voorjaar, maak je tuin waterklaar’. De kinderen van groep 7 en 8 van de basisschool bekeken samen met gemeente, Wonen Limburg en Citaverde College op welke manier de nieuwe school waterklaar gemaakt kan worden.
Lees verder

Meer Meterik

© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)