Menu

Twitter feed Reindonk

  • Jörgen Raymann en Erik van Muiswinkel in ’t Gasthoes in Horst bit.ly/2qkioET

Meterik


Filteren op datum:
        

Fusie volleybalverenigingen stap dichterbij

Gepubliceerd op: 19-05-2017 10:49

Volleybalverenigingen AVOC uit America, HVC uit Hegelsom en VCM uit Meterik hebben een intentieverklaring ondertekend voor een fusie in 2018. Komend seizoen nemen alle teams van de drie verenigingen deel aan de competitie onder de tijdelijke verenigingsnaam AVOC-HVC-VCM.
Lees verder

Om-en-om Meterikse onderscheidingen

Gepubliceerd op: 08-02-2017 12:25

Het Carnavals Comité Meterik en het Jeugdcomité Meterik gaan vanaf dit jaar per carnavalsseizoen nog maar een onderscheiding uitreiken aan iemand die zich verdienstelijk inzet voor de Meterikse gemeenschap. Voorheen reikte ’t Carnavals Comité Meterik op de zittingsavond de “Groëte Meule” uit en het Jeugdcomité Meterik na de optocht het beeldje “Drie Vrouwen”.

Vanaf nu zal dit om-en-om gaan gebeuren.

Dit jaar zal de 'Groëte Meule' worden uitgereikt aan iemand die zich inzet voor de Meterikse gemeenschap. Volgend jaar is het Jeugdcomité Meterik aan de beurt om het beeldje 'Drie Vrouwen' uit te reiken aan iemand die zich met name voor de jeugd in onze gemeenschap inzet.
Lees verder

Anique en Remco boerenbruidspaar in Meterik

Gepubliceerd op: 05-02-2017 18:15

Tijdens het Verlovingsbal bij de Meulewiekers in Meterik is zondagmiddag het boerenbruidspaar bekend gemaakt: Anique Clabbers en Remco Vermeer worden op carnavalsdinsdag in het onecht verbonden.

Het gezelschap bestaat buiten het bruidspaar uit de ouders van de bruid José Geelen en Leon Mooren, de ouders van de bruidegom Saskia Kelders-Manders en Ron van Rengs, de pastoor Sander Cuenen en de twee zussen Mirte van den Beuken en Esther Jacobs.

Het trouwfeest op carnavalsdinsdag is om 14:11 uur, aansluitend is de receptie in MFC de Meulewiek.
Lees verder

Prins Lars II bij de Meulewiekers

Gepubliceerd op: 28-01-2017 22:49

Lars van de Vight is zaterdagavond uitgeroepen als 53ste prins bij de Meulewiekers. Prins Lars II wordt bijgestaan door zijn adjudanten Rens Hermans en Fer Jacobs. Met de 20 jarige Prins Lars heeft Meterik een actieve prins die zich veel inzet voor het verenigingsleven.

Op zondag is hij te vinden op het voetbalveld als speler van Meterik 3, als hij zelf niet voetbalt zit hij graag als supporter bij VVV-Venlo. Verder is hij leider bij Jong Nederland Meterik en zit in de organisatie van het festival “Inside the cage” en bij het bestuur van OJC Knor.

Adjudanten Fer en Rens zijn beide 20 jaar oud. Adjudant Fer is al jaren lang goed bevriend met Prins Lars en ze gaan graag samen een weekendje weg om te vissen.  Adjudant Rens speelt voetbal bij Meterik 3 en is ook actief als leider bij Jong Nederland Meterik.

Prins Lars II zal samen met zijn Adjudanten Fer en Rens op zondag 19 februari om 13:11 receptie houden in MFC ‘De Meulewiek’ in Meterik.
Lees verder

Kermis Meterik derde bij Kern met Pit verkiezing

Gepubliceerd op: 26-01-2017 07:58

Afgelopen zaterdag kregen alle finalisten van ‘kern met pit’ editie 2016 haar predicaten uitgereikt. Naast de predicaten, werd ook de winnaar van Limburg bekendgemaakt. Stichting Meterikse Kermis kwam als nummer drie uit de bus. De winnaar is het Luuekerpark geworden, een deelnemer uit Weert.

De jury loofde Stichting Meterikse Kermis om haar jeugdig enthousiasme en de daadkracht om het op eigen kracht te organiseren. De stichting heeft volgens de jury een belangrijke bijdrage geleverd aan de bevordering van de leefbaarheid in Meterik en verdient het predicaat ten volle.
Lees verder

Meer Meterik

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)