Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. Overdag is het uitgesproken zonnig en droog. 's Middags zonkracht 6. Het wordt met 28° zomers warm. Wind: O.N.O. 2 Bft

MFA Kerkebos wordt eind augustus geopend

In het weekend van 26, 27, 28 augustus zullen er rondom de multifunctionele accommodatie (MFA) Kerkebos in Swolgen diverse activiteiten plaatsvinden. De Stichting MFA Kerkebos, Gemeente Horst aan de Maas, Stichting Gemeenschapshuis Swolgen, TV ’t Löbke en Sporting ST vieren dan gezamenlijk dat MFA Kerkebos haar deuren opent.

De voorbereidingen voor dit feestelijke weekend zijn nog in volle gang, maar enkele activiteiten zijn al bekend. Zo zal vrijdag 26 augustus de hele avond in het teken staan van de officiële opening van de MFA. Op zaterdag 27 augustus komen vooral de jeugdige sporters van ’t Löbke en Sporting ST aan hun trekken op het nieuwe sportpark. Daarnaast is de MFA vanaf 14.00 uur geopend voor eenieder die wil komen kijken naar het complex. Op zondag 28 augustus vinden er in de ochtend en middag een aantal activiteiten plaats vanuit Stichting Gemeenschapshuis Swolgen en organiseert TV ‘t Löbke een groot tennistoernooi op hun nieuwe banen. Naast bovenstaand overzicht zullen er op deze drie dagen nog tal van andere activiteiten plaatsvinden in en rond de MFA Kerkebos.

MFA Kerkebos is naast met financiele steun van de gemeente Horst aan de Maas mogelijk gemaakt door een bijdragen van de Provincie Limburg, het Oranje Fonds en de Rabobank.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)