Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Mike Teunissen en Peter Winnen op TV

In de uitzending van Reindonk Sport TV staat de wielrensport centraal. Aan tafel zitten Mike Teunissen en Peter Winnen. Mike Teunissen (24) geldt in het Nederlandse wielrennen al jaren als een aanstormend talent. Hij begon in 2002 met wielrennen. De enthousiaste wielrenner uit IJsselstein klopte in zijn jeugd al op de deur als veldrijder. Sinds dit jaar maakt hij deel uit van Team Lotto NL - Jumbo. Peter Winnen (59) was zonder twijfel één van Nederlands beste tourrenners van de jaren tachtig. Hij was twaalf jaar prof en startte acht keer in de Tour de France. Hij won drie Tourritten en in totaal zeventien wedstrijden.

 
 
In het gesprek met deze twee topsporters gaan we in op de verschillen in het wielrennen van heden ten dage en 35 jaar geleden. Er zijn grote verschillen met name in de diverse belangen: het belang van de wielrenner versus het belang het team. Ook hebben we het over doping in de wielrensport. Mike Teunissen vertelt over de controles. Maar bovenal laten beide heren vooral blijken dat wielrennen de sport is!
  
In deze aflevering van Reindonk Sport TV doet presentatrice Veronique Klaassen het niet alleen. Chrit Driessen ondersteunt haar met kritische vragen over de wielrensport. Reindonk Sport TV is te zien vanaf woensdag 12 oktober.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)