Menu

Twitter feed Reindonk

Munckhof voor de 10e keer Best Managed Company

1 mei 2019

Munckhof is voor de 10e keer beoordeeld als Best Managed Company van Nederland. De beoordeling wordt jaarlijks door Deloitte gegeven aan bedrijven met een duidelijke langetermijnvisie en die aantoonbaar gezond en ambitieus zijn. Dit jaar hebben 37 Nederlandse bedrijven het predicaat van Best Managed Company ontvangen.

Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf, beoordeelt Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven op basis van het Business Maturity Model. Dit model is samen met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

Het ontvangen van het Best Managed Company certificaat is niet alleen een erkenning van het beleid dat de organisatie voert. Roefs: 'We kunnen als management allerlei plannen en ideeën hebben, maar onze 2000 collega’s moeten dit uiteindelijk waarmaken en iedere dag laten zien waar we voor staan. Ik blijf daarom benadrukken dat dit geen erkenning is voor het management, maar voor het hele bedrijf. Iedereen draagt zijn of haar steentje bij aan het structureel succesvol maken van Munckhof en daar gaat het om. Ik wil alle collega’s daarom van harte feliciteren met deze erkenning!'


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)