Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 9°. Overdag zijn er zonnige perioden afgewisseld door wat sluierbewolking of stapelwolken. Het blijft… twitter.com/i/web/status/1…

Museum de Kantfabriek

9 februari 2019

Het evenement vindt plaats op 14 februari 2019

Beste vrienden en vriendinnen van het museum de Kantfabriek. Op donderdag 14 februari is er een vrienden/vriendinnen avond georganiseerd. Daarbij zijn natuurlijk ook belangstellenden van harte uitgenodigd. Belangstellenden betalen voor deze avond € 7,50, dit is inclusief koffie en afsluitend drankje.

Gezien de belangstelling voor de vorige avond hebben wij, in nauw overleg met het bestuur van de Kantfabriek, besloten om vrijwilligers van de Kantfabriek vanaf nu ook te rekenen tot de vrienden. Immers je moet wel haast vriend zijn om zoveel vrijwillige tijd in het museum te steken. Derhalve hopen we ook op een grotere opkomst!!

Het programma voor deze avond is opgesteld rondom het thema ambachtelijkheid, hetgeen ook het thema van de expositie is.
19.30 inloop en ontvangst.
19.45 welkom en opening van deze bijzondere avond.
!9.50 René Siebum, docent en ontwerper, designer gericht op meubels, specifiek stoelen.
20.30 Linda Engels van studio DaDa, laat ons verrassen door de bijzondere creativiteit van stofverwerking.
21.15 Korte pauze en start bezichtiging van de expositie.
22.00 Afsluiting

Tevens zal er op deze avond een actie bekend worden gemaakt waarmee een fantastische prijs valt te winnen.
En natuurlijk is er op deze avond volop gelegenheid om je als nieuw lid te laten registreren, want er liggen nog fantastische bijeenkomsten in het verschiet die je eigenlijk niet mag missen!!!!


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)