Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 8° met hier en daar een nevel of mistbank. Overdag zonnig met enkele stapelwolken. Het blijft droog. M… twitter.com/i/web/status/1…

Muulke voor De Vrije Spelers

24 juni 2017

Toneelvereniging De Vrije Spelers uit America heeft een Muulke gewonnen voor haar voorstelling Hets, Knodder en Knets!. Ze wonnen de prijs in de categorie Meest bijzondere promotie voor een voorstelling.

De provinciale toneelprijzen van de Limburgse koepelorganisatie Liefde voor Toneel werden vrijdag uitgereikt in het Munttheater in Weert.

Uit Horst aan de Maas waren verschillende toneelverenigingen en leden daarvan genomineerd. Er waren drie nominaties voor De Vrije Spelers en twee voor Toneelvereniging Tovri uit Meterik.

Hets, Knodder en Knets was ook genomineerd in de categorieën Meest opvallend vormgeving en toneelspeler Gert Haegens maakte voor haar optreden in het stuk kans op de titel Meest opvallende vrouw in een kleine rol.

Toneelstuk Lang laeve de preens van Toneelvereniging Tovri uit Meterik deed mee voor de prijzen in de categorie Meest bijzondere voorstelling en Meest bijzondere promotie voor een voorstelling. Juul Willems van Mimus uit Tienray was genomineerd voor zijn rol als pastoor in Veren voor de Heren.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)