Menu

Twitter feed Reindonk

Nieuw logo en website voor Rozendorp Lottum

17 december 2017

Rozendorp Lottum heeft een nieuw logo en een nieuwe website gelanceerd. Met de nieuwe online identiteit gaat de organisatie aan de slag met de voorbereidingen op het Rozenfestival 2018.

Op www.rozendorp.nl staat het Rozenfestival vanaf nu volop in de schijnwerpers. In aanloop naar de editie ‘Rozen smaken naar meer’ van 10 tot en met 13 augustus 2018 biedt de nieuwe website volop informatie en inspiratie. De website zal de komende periode verder gevuld worden met informatie over het Rozenfestival en foto’s uit het verleden.

De stichting greep de ontwikkeling van de nieuwe website ook aan om het logo van Rozendorp Lottum een make-over te geven. In het logo heeft nu ook de Houthuizer Molen een plaatsje gekregen. Het nieuwe logo is ontworpen door vrijwilligers van de stichting.

Het Rozenfestival richt zich steeds meer op jongeren, wat ook in de online middelen zichtbaar wordt. De website is bijvoorbeeld gekoppeld aan diverse social media zoals Facebook, Twitter en Instagram. “Deze nieuwe generatie is overigens al goed vertegenwoordigd in de organisatie van het Rozenfestival”, zegt Bob Obers, bestuurslid Stichting Rozendorp Lottum.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)