Menu

Twitter feed Reindonk

Nieuw onderwijsconcept SOOOOL 10-14

25 april 2018

Na de zomervakantie start een pilotgroep van ongeveer 24 leerlingen met het nieuw onderwijsconcept SOOOOL 10-14. Leren. CITAVERDE College, Dendron College en Dynamiek Scholengroep hebben hiervoor de handen ineen geslagen en willen met deze pilot een antwoord vinden voor het onderwijs van de toekomst.

SOOOOL 10-14 staat voor Samen Ontdekkend Onderzoekend Ontwerpend en Ondernemend. Bij SOOOOL 10-14 wordt de keuze voor een definitief VO-advies uitgesteld. Hierdoor hebben leerlingen van 10-14 jaar de tijd om zich te ontwikkelingen en te ontdekken wat bij hen past. Dat doen ze in hun eigen tempo. Met persoonlijke leerroutes, coaching en begeleiding door leerkrachten van het basis- én voortgezet onderwijs worden leerlingen uitgedaagd zelf keuzes te maken. De leerlingen van SOOOOL 10-14 kunnen doorstromen naar alle leerwegen van vmbo of naar havo.

Op 15 en 17 mei vinden er informatiebijeenkomsten plaats voor ouders en leerlingen die belangstelling hebben. Aanmelden hiervoor is mogelijk via www.sooool10-14.nl of rechtstreeks via info@sooool10-14.nl.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)