Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 9°. Overdag zijn er zonnige perioden afgewisseld door wat sluierbewolking of stapelwolken. Het blijft… twitter.com/i/web/status/1…

Nieuw stichtingsbestuur Grandorse

7 augustus 2017

Tijdens de Limburgse Ruiterkampioenschappen is zondag de handtekening gezet door de vier samenwerkende partijen die de hippische zone Grandorse gaan beheren. De nieuwe Stichting Grandorse voert de agenda voor de hippische evenementenzone in Kronenberg.

Verder zorgt de stichting voor het beheer en onderhoud van dit hippische gebied en bekijkt Grandorse samen met haar partners de mogelijkheden tot verdere doorontwikkeling van het gebied.

In de hippische zone werken de paardenbranche, ondernemers en overheid samen om de topsport en de breedtesport te faciliteren en door te ontwikkelen. De aanwezige faciliteiten zijn van hoogwaardig niveau waardoor elke tak van paardensport op ieder niveau beoefend en bewonderd kan worden.

Het nieuwe bestuur bestaat uit Equestrian Centre de Peelbergen (ECdP), Stichting Ruiterbelangen, Stichting Aangespannen Evenementen Noord Limburg (SAENL) en Stichting SGW Noord Limburg. Het bestuur staat onder voorzitterschap van Lex Ebus.

Ebus is in het dagelijks leven directeur van Ebus Planten Cash & Carry. Zijn betrokkenheid bij Grandorse heeft alles te maken met zijn passie voor paarden. Daarnaast heeft hij ook ervaring bij een eerdere soortgelijke ontwikkeling elders. Ebus: “Ik ben vereerd met deze rol als voorzitter van de stichting Grandorse. Hier kan ik mijn energie en toewijding in kwijt en dat is het verbinden en daardoor versterken van mensen en ontwikkelingen.”


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)