Menu

Twitter feed Reindonk

Nieuw tv-programma bij Reindonk

Omroep Reindonk brengt deze week een nieuw tv-praatprogramma op de buis. In Aan tafel met.. nemen actuele gasten uit Horst aan de Maas plaats aan de talkshowtafel in het Parkhotel in Horst en praten ze met de presentator over hun onderwerp uit het nieuws.

Een spraakmakend cultuurproject of een scherp politiek standpunt, de onderwerpen van Aan tafel met.. zijn uiteenlopend en worden in meer of mindere mate bepaald door het (lokale) nieuws. Het nieuwe programma wordt twee woensdagen in de maand uitgezonden op Reindonk-tv en is te volgen via onze social media-kanalen.

In de eerste uitzending zijn waarnemend burgemeester Ina Leppink-Schuitema en voorzitter van de Hôrster Kwis Roy Keijsers te gast. In aflevering twee komen muzikant Lennart Huijs en Arie Stas samen met Jan Duijf namens het initiatief Horst aan de Maas 800 langs.

Binnen Omroep Reindonk leefde al een tijdje de wens voor een nieuw praatprogramma op televisie, dat sinds het van de buis gaan van Aan tafel met Pieter ontbrak in de programmering. Toegejuicht door de omroepleiding besloot een groepje vrijwilligers eind 2017 de organisatie op zich te nemen. Een nieuwe, frisse groep mensen gaat nu, vooralsnog twee keer in de maand, zorgen voor levendige gesprekken aan tafel.

Uitzending 1: woensdag 24 januari vanaf ongeveer 17.10 uur

Uitzending 2: woensdag 31 januari vanaf ongeveer 17.10 uur

De uitzendingen worden op deze dagen ieder uur herhaald.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)