Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 9°. Overdag zijn er zonnige perioden afgewisseld door wat sluierbewolking of stapelwolken. Het blijft… twitter.com/i/web/status/1…

Nieuwe Operationeel Directeur Toverland

25 april 2018

Attractiepark Toverland heeft een nieuwe Operationeel Directeur. Teun Dielesen gaat leiding geven aan de operationele afdelingen en hiermee de huidige gasttevredenheid van een 9+ borgen.

Dielesen is met zijn 23 jaar de jongste pretparkdirecteur van de Benelux. Met de komst van Teun bestaat het directieteam van Attractiepark Toverland weer uit vier personen: Caroline Kortooms (Algemeen Directeur), Paul Oomen (Technisch Directeur), Carin van Berkel (Commercieel Directeur) en Teun Dielesen (Operationeel Directeur).

De afdelingen Horeca, Retail, Mens & Organisatie, Planning en Operations zullen voortaan door Teun Dielesen aangestuurd worden. Hij streeft ernaar deze afdelingen op inspirerende wijze te faciliteren om te blijven groeien. “Mijn doel is om dit fantastische familiebedrijf te laten uitgroeien tot een van de grotere en meest magische vrijetijdsbelevingen van Europa”, aldus Teun. Dielesen heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht en Amsterdam, met een specialisatie in strategie.

Teun is al ruim vijf jaar werkzaam bij Toverland en sinds drie jaar de schoonzoon van Caroline. Na diverse operationele parkfuncties en een functie bij de Financiële Administratie is hij momenteel Manager Attracties. Alvorens de functie van Operationeel Directeur te gaan bekleden, zal hij eerst de afdeling attracties overdragen. In zijn opleiding tot Operationeel Directeur wordt Teun nauw bijgestaan door Jean Gelissen, Algemeen Directeur Gelissen Group, en Caroline Kortooms.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)