Website GFC'33

Overtuigende overwinning voor SSA s.v. Lottum-GFC'33/RKSV Wittenhorst VR1

Kansloos waren de dames van ST SV Oostrum/SVOC'01 VR1: met maar liefst 8 doelpunten tegen vertrok het damesteam na 90 minuten vanuit Grubbenvorst richting huis.

De combinatie SSA s.v. Lottum-GFC'33/RKSV Wittenhorst VR1 speelde zondag thuis tegen de hekkensluiter van de competitie: ST SV Oostrum/SVOC'01 VR1.

De thuisclub begon gehaast maar goed aan de wedstrijd. Er werden redelijk wat combinaties gemaakt en zo ook in de 12e minuut waarbij Noa Peters een assist gaf aan Stans Boers: 1-0. Lottum-GFC'33/Wittenhorst bleef goed voetballen en zo scoorde Kaiya Verheijen in de 14e minuut via een mooi afstandsschot de 2-0.

Flipperkastwijze
In de 27e minuut werd op flipperkastwijze de 3-0 gemaakt door Malou Janssen. Drie minuten later kreeg Lynn Scheres de bal op het hoofd en deze wist ze in het doel te plaatsen, waarmee de 4-0 op het scorebord kwam. Amper een minuut later schoot Jip Huys op de lat, waarna Lynn Scheres met haar lange stelten de 5-0 maakte.

Daarna ging het wat meer op en af. Zo kreeg de verdediging ook wat meer te doen en kon Oostrum/SVOC'01 de tijd wat rekken tot aan de rust.

Tweede helft
De tweede helft begon goed voor Lottum-GFC'33/Wittenhorst. Lynn Scheres gaf meteen een mooie assist aan Malou Janssen waardoor de stand op het scorebord in de 46e minuut al op 6-0 stond. Tien minuten "en een beetje" later minuut liep diezelfde Lynn Scheres de 7-0 in de goal van de keepster van Oostrum/SVOC'01 binnen.

Aan het einde van de tweede helft kakte het wat in bij Lottum-GFC'33/Wittenhorst. Toch krabbelde het team weer wat op en wist Maud van den Berg in 85e minuut de 8-0 te scoren met een mooi afstandsschot. En vijf minuten later klonk het eindsignaal.

De volgende wedstrijd staat voor donderdag 2 mei op de planning: thuis tegen De Zwaluw VR1 uit Oeffelt om 20:00 uur onder leiding van scheidsrechter Boers.

Laat je reactie achter

Kijk hier live naar Schuttersoptocht Bondsfeest Sevenum

Omroep Horst aan de Maas en Omroep P&M zenden vandaag de schuttersoptocht van schuttersbond Juliana live uit. Kijk hier naar de optocht.

Dirk Schoolmeesters uit Horst deelnemer RTL programma Bestemming X

De 26-jarige Dirk Schoolmeesters uit Horst neemt deel aan het nieuwe RTL programma genaamd Bestemming X. Tien kandidaten stappen in een geblindeerde bus die dwars door Europa reist en moeten Bestemming X weten te vinden.

Team Boëms Jeu uit America is Baas van Horst aan de Maas 2024

Team Boëms Jeu uit America mag zich Baas van Horst aan de Maas 2024 noemen. Daarnaast was het dit jaar voor het eerst dat er een editie voor jongeren onder de 18 was genaamd Baas NXTGEN. KPJ Gen Z ging er met de winst van deze editie vandoor.

Vrouwen FC Twente met Kim Everaerts landskampioen

Kim Everaerts uit Horst is vandaag samen met haar team FC Twente landskampioen geworden in de Vrouwen Eredivisie. Zij wisten vandaag met 2-0 van Telstar te winnen.

Prinses Beatrix bezoekt Meterikse Molen

De 125 jaar oude windmolen Eendracht Maakt Macht in Meterik kreeg zaterdagmorgen hoog bezoek van prinses Beatrix. De voormalige koningin, tevens beschermvrouwe van vereniging De Hollandsche Molen, kreeg een rondleiding door de molen en het bijbehorende bakkershuisje.

Gaellus Open Air viert 15-jarig jubileum met verschillende acts

Dit jaar viert Gaellus Open Air haar 15-jarig jubileum. Het tweedaags festival van OJC Gaellus in Tienray biedt aan verschillende bands het podium.