Menu

Twitter feed Reindonk

  • Wittenhorst vrouwen verliezen wedstrijd in eerste helft bit.ly/2GFbdzx

Nieuws


Filteren op datum:
        

Wittenhorst vrouwen verliezen wedstrijd in eerste helft

Gepubliceerd op: 22-05-2018 22:01

De uitwedstrijd van Wittenhorst VR1 tegen VV Keer VR1 werd al in de eerste helft beslist. Voor rust stond Keer met 4-0 op voorsprong. Eindstand: 5-1.
Lees verder

Stand Voetbalteams HadM

Gepubliceerd op: 22-05-2018 19:48

Standaardteams voetbalclubs Horst aan de Maas

Gisteren werd de op één na laatste competitieronde gespeeld in het amateurvoetbal. Alle teams hebben nu 25 wedstrijden gespeeld.

Wittenhorst, Melderslo, GFC’33, Meterik, S.V.United, Sporting S.T. en S.V.Lottum wisten deze wedstrijden in winst om te zetten. Koploper America speelde gelijk. Sparta’18, SVEB en Kronenberg verloren hun wedstrijd.

America is nu alleen nog door Melderslo in te halen.

Bij deze de bijgewerkte stand per 22 mei.
Lees verder

Herbegrafenis van oorlogs-militairen

Gepubliceerd op: 22-05-2018 13:04

Donderdag 24 mei worden 2 militairen uit Broekhuizenvorst herbegraven. Het gaat om Pierre Clevis en Grad Derks die allebei op 10 mei 1940 tijdens de Tweede Wereldoorlog sneuvelden. De plechtigheden vinden plaats om 11 uur en 14 uur op het militaire Ereveld de Grebbeberg in Rhenen.
Lees verder

Vriendelijk en behulpzaam!

Gepubliceerd op: 21-05-2018 13:00

Nederlandse vakantiegangers vinden Limburgers het meest behulpzaam en vriendelijkst van alle Nederlanders. Dit blijkt uit ‘Het Gastvrijheidsonderzoek’ dat vakantieparkenwebsite Bungalowparkoverzicht.nl heeft uitgevoerd op basis van 1.325 vakantiebezoeken in Nederland. 
We krijgen het hoogste cijfer voor vriendelijkheid en behulpzaamheid. Hiermee zijn we het meest gastvrij van alle inwoners van Nederland. Mocht je als vakantieganger met autopech komen te staan, of je bent verdwaalt, dan kun je gerust een beroep doen op de behulpzame Limburger. Een geluk bij een ongeluk! 
Naast de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de inwoners, werden ook andere vakantie-ervaringen onderzocht met betrekking tot gastvrijheid, zoals de uitnodigende natuur en dorpen in de omgeving, de kwaliteit van de accommodaties, de horecavoorzieningen en de recreatieve mogelijkheden. Hierbij eindigde Limburg op de derde plaats. 
Lees het volledige Gastvrijheidsonderzoek 2018 terug op: www.bungalowparkoverzicht.nl/nieuws/gastvrijheidsonderzoek-2018/
Lees verder

75 jaar be­vrij­ding Lim­burg

Gepubliceerd op: 21-05-2018 10:00

Gedeputeerde Staten van Limburg hebben ingestemd met de samenstelling van het onafhankelijk provinciaal comité voor de viering van 75 jaar bevrijding in 2019 en 2020. Het comité zal het College adviseren over de voorwaarden waaraan de subsidieaanvragen moeten voldoen. Ook over de subsidieaanvragen (initiatieven van derden) zelf. Het comité houdt daarbij zicht op een evenwichtige samenstelling en regionale verdeling van het programma. Desgewenst jaagt het comité onderdelen die in de programmering achterblijven aan. Ook houdt het comité zicht op de Zuid-Nederlandse, landelijke- en internationale ontwikkelingen en activiteiten in het kader van 75 jaar bevrijding en betrekt ze deze bij het advies. Tot slot zal het comité het provinciaal bestuur van Limburg bij diverse plechtigheden representeren. Limburg wil in 2019/2020 een actieve bijdrage leveren aan 75 jaar bevrijding in Nederland. Te beginnen op 12 september 2019 in Mesch (gemeente Eijsden-Margraten) het eerste Nederlandse dorp dat bevrijd werd. Voor meer info: www.limburg.nl/actueel/nieuws/nieuwsberichten/2018/mei/comite-viering-75/
Bron: Provincie Limburg
Lees verder

Meer Nieuws

© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)