Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 0° met lokaal kans op gladheid. Overdag bewolkt maar meest droog. Tegen en in de avond regen. Max. 4°. Wind: WZW 3

Nieuws


Filteren op datum:
        

Welke vrijwilliger verdient gourmet menu?

Gepubliceerd op: 16-12-2017 17:52

In de gemeente Horst aan de Maas zijn er veel mensen die zich vrijwillig inzetten om een ander te helpen. Om deze maand een vrijwilliger in het zonnetje te zetten is Horstaandemaasvoorelkaar gestart met een actie waarbij een luxe (kerst)gourmet pakket te winnen is.
Lees verder

Nieuwe kerkverlichting aftrap voor sfeervol weekend

Gepubliceerd op: 16-12-2017 11:37

Vrijdag heeft wethouder Paul Driessen de nieuwe kerkverlichting van de Lambertuskerk in Horst officieel ingeschakeld. Dit moment vormde de aftrap van tal van activiteiten in het centrum dit weekend, zo komt zondag de populaire Venrayse YouTuber Dylan Haegens op bezoek.
Lees verder

Vermiste 87-jarige dood aangetroffen in Sevenum

Gepubliceerd op: 15-12-2017 18:07

De bejaarde scootmobiliste uit Helden die sinds donderdagmiddag werd vermist is dood aangetroffen in het het buitengebied van Sevenum. Donderdag werd groot alarm geslagen nadat de 87-jarige vrouw niet terugkeerde van een controlebezoek aan de Regiopoli van VieCuri in Panningen.
Lees verder

Pauselijke onderscheiding voor Riek Heuvelmans

Gepubliceerd op: 15-12-2017 15:32

Riek Heuvelmans-Thijssen heeft de pauselijke onderscheiding Pro Ecclesia et Pontifice (voor Kerk en Paus) ontvangen. Ze kreeg deze opgespeld door pastoor Ruud Verheggen in de parochiekerk van Broekhuizenvorst.
Lees verder

‘Beukenhof vormt hart van het dorp’

Gepubliceerd op: 15-12-2017 14:17

Openluchttheater Het Beukenhof in America wordt nieuw leven ingeblazen. Toneelvereniging De Vrije Spelers heeft het initiatief opgepakt om het theater met de dierenweide en speeltuin op te knappen. De vereniging wil er in 2019 haar volgende grote productie gaan spelen.
Lees verder

Meer Nieuws

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)