Menu

Twitter feed Reindonk

Nieuws


Filteren op datum:
        

Hoofdtrainer Jurcik weg bij Wittenhorst

Gepubliceerd op: 17-03-2018 07:56

Het bestuur van Wittenhorst heeft in goed overleg met hoofdtrainer Ales Jurcik besloten om de samenwerking per direct te beëindigen. Eerder kondigde de voetbalclub nog aan om het contract met Jurcik te verlengen tot en met volgend seizoen.
Lees verder

Opruimen zwerfafval langs de Maas

Gepubliceerd op: 16-03-2018 13:40

De gemeente organiseert samen met twaalf verenigingen en basisschool De Bottel uit Lottum deze en volgende maand diverse opruimacties langs de Maas. Na de hoogwaterperiode ligt er veel zwerfafval langs de oevers van de Maas.
Lees verder

Maakt Megelsheim ‘beste ringtone van Nederland’?

Gepubliceerd op: 16-03-2018 12:12

Basisschool Megelsheim uit Meerlo doet mee aan de wedstrijd Digitaal Componeren van Stichting Méér Muziek in de Klas en Samsung. De leerlingen van groep 7 hebben in de workshop Digitaal Componeren de beste ringtone van Nederland proberen te componeren.
Lees verder

Bouwstart sociale huurwoningen Melderslo

Gepubliceerd op: 16-03-2018 09:46

Maandag 19 maart wordt het officiële startsein gegeven voor de bouw van acht woningen Achter de Pastorie in Melderslo. Aan de Zwingellaan komen twee eengezinswoningen en zes levensloopbestendige woningen.
Lees verder

Gérard Mertens 100 jaar

Gepubliceerd op: 15-03-2018 12:32

Voormalig boerenvoorman Gérard ‘Sjra’ Mertens is 100 jaar geworden. Namens de Limburgse Land- en Tuinbouwbond bracht voorzitter Léon Faassen een speciale verjaardagstaart ter ere van deze uitzonderlijke mijlpaal. Mertens is erevoorzitter van de LLTB en geldt als één van de meest invloedrijke Nederlandse boerenleiders van de vorige eeuw.
Lees verder

Meer Nieuws

© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)