Menu

Twitter feed Reindonk

Nieuws


Filteren op datum:
        

Geen buxus in tuinkorven

Gepubliceerd op: 21-09-2018 18:16

De buxusrups heeft de laatste tijd flink toegeslagen in Horst aan de Maas. Veel mensen hebben aangevreten buxussen in de tuinkorven weggegooid, waardoor de korven overvol raken.
Lees verder

Stint voorlopig in de ban

Gepubliceerd op: 21-09-2018 17:11

Het noodlottig ongeval met een Stint op een bewaakte spoorwegovergang in Oss, waarbij gisteren vier kinderen om het leven zijn gekomen, heeft ertoe geleid dat ook kinderopvangorganisaties uit Horst aan de Maas kritisch kijken naar het gebruik van de Stint.
Lees verder

Kris Haanen naar WK karten

Gepubliceerd op: 21-09-2018 16:03

Kris Haanen, de elfjarige kartbelofte uit Meterik, heeft zich verzekerd van een ticket voor het WK in Brazilië. Hij is daarmee de jongste Nederlander ooit die in de Junioren-klasse meedoet aan de prestigieuze titelstrijd. Eind november komen 360 rijders uit ongeveer 50 landen samen op de baan van het Braziaanse Conde. Het evenement wordt ook wel de Olympische Spelen van de kartsport genoemd. (Foto Bas Kaligis)
Lees verder

Loempia Lei toch op najaarskermis

Gepubliceerd op: 21-09-2018 14:53

Dat loempia & bapaobakker Loempia Lei dit jaar van de gemeente Horst aan de Maas geen vergunning heeft gekregen voor de najaarskermis in Horst, is bij veel mensen in het verkeerde keelgat geschoten. Inwoners uit Horst aan de Maas zijn een petitie gestart om ervoor te zorgen dat Loempia Lei volgend jaar wel weer aanwezig kan zijn op de kermis.
Lees verder

In memoriam Gerard Lok

Gepubliceerd op: 21-09-2018 13:00

Gerard Lok, sportconsulent van de gemeentelijke afdeling Sport aan de Maas, is onverwachts overleden. Gerard was nauw betrokken bij de ondersteuning van sportverenigingen in de gemeente Horst aan de Maas. In dat kader vervulde hij tevens een belangrijke rol binnen Afslag 10. Tevens was hij voormalige bestuurslid en vrijwilliger bij RKsv Wittenhorst.

Gerard was van 2010 tot en met 2012 Jeugdvoorzitter bij Wittenhorst. In de periode 2011-2015 was hij tevens bestuurslid.  Hij stond onder andere aan de wieg van het Meidenvoetbal en het G-voetbal binnen Wittenhorst. Ook zette hij zich in om de maatschappelijke rol van Wittenhorst uit te breiden.
Lees verder

Meer Nieuws

© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)