Menu

Twitter feed Reindonk

Onderhoud bomen

De gemeente Horst aan de Maas gaat beginnen met het onderhoud van bomen in Broekhuizen en Horst. Ook in Sevenum vindt onderhoud plaats, hiervoor organiseert de gemeente een informatieavond op 27 februari.

De bomen aan de Prins Bernhardstraat in Horst staan te dicht bij elkaar waardoor ze belemmerd worden in hun groei. Door de bomen om en om te dunnen blijft het beeld gehandhaafd maar krijgen de bomen meer doorgroeimogelijkheden. Dit gaat op korte termijn gebeuren.

Daarnaast worden op korte termijn de knotwilgen aan de Roamweg in Broekhuizen onderhouden. Ze worden geknot en de bomen met een verminderde conditie worden geveld. Daarnaast wordt kritisch gekeken naar de onderlinge afstand en het beeld voor de toekomst. Indien nodig zal ook hier gedund worden.

Voor Sevenum staat een informatieavond op 27 februari gepland. Hier wordt gesproken over het vrijzetten van bomen nabij de Zonnedauw/Kartelblad/Wolfsklauw te Sevenum. De avond begint om 19.00 uur en vindt plaats in de Sevewaeg in Sevenum.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)