Menu

Twitter feed Reindonk

Ondernemers Collectief Grubbenvorst gaat doelen bepalen

28 september 2017

Stichting Ondernemers Collectief Grubbenvorst houdt op 10 oktober een bijeenkomst met als motto ‘Wat zijn onze gezamenlijke doelen?’. Het is de bedoeling dat die avond benoemd wordt waarop het collectief zich gaat richten.

Na de succesvolle Kick Off op 16 maart jongstleden heeft het collectief nu het formele traject afgesloten. Inmiddels zijn er spijkers met koppen geslagen, is een bestuur geformeerd en een officiële stichting opgericht met op dit moment 53 ondernemers als deelnemer. Als gezamenlijke slogan is gekozen: ‘Delen is Vermenigvuldigen, óók in Grubbenvorst!’. Hoe meer draagvlak hoe beter dit is voor Grubbenvorst en zijn ondernemers zegt het collectief: “Er liggen immers in dit mooie Maasdorp nog diverse uitdagingen te wachten waar iedereen beter van kan worden”.

Op 10 oktober is het de bedoeling dat er samen doelen worden benoemd waarop het collectief zich met steun van haar deelnemers op gaat richten. De stichting heeft hiervoor Ron van den Bekerom in de arm genomen. Hij is eigenaar van Sport Ambitions Consultancy en daarnaast projectmanager bij VVV-Venlo. Van den Bekerom zal de deelnemers van het collectief op professionele wijze begeleiden bij de zoektocht naar de gezamenlijk doelen. Dit alles gebeurt digitaal met behulp van mobiele telefoons.

Vanaf 19.00 uur is er inloop in De Vonkel in Grubbenvorst, waarna om 19.30 uur voorzitter Wilfred Wieland van Stichting Ondernemers Collectief Grubbenvorst een korte inleiding verzorgt met aansluitend de overhandiging van de nieuwe Presentatiegids 2017. Dat is een gids van en voor ondernemers die de belangenbehartiging zal uitdragen en de leefbaarheid van de dorpskern Grubbenvorst verder ten goede zal komen. Na het verhaal van Ron van den Bekerom zal Benno Hüsken als directeur ad interim van onder andere AutomativeNL, DAF Trucks en Polynorm een presentatie verzorgen met een boodschap aan de aanwezigen ondernemers.

De avond wordt afgesloten met de mogelijkheid om te netwerken.


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)