Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 12 à 14°. Overdag is het opnieuw zonnig en droog met hooguit wat dunne sluierbewolking. Het wordt met 31° t… twitter.com/i/web/status/1…

Ondernemers Grubbenvorst in gesprek

27 maart 2018

Ondernemers Collectief Grubbenvorst gaat donderdagavond 12 april 2018 samen in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Het bestuur van het OCG heeft gekozen voor de idyllische locatie Huys Kaldenbroeck te Lottum. Een plaats waar het gezelschap ongestoord zichzelf kan zijn. Tijdens de najaarsbijeenkomst op 10 oktober 2017 van het Ondernemers Collectief is samen gekozen voor 2 items; elkaar beter leren kennen en bij elkaar in de keuken kijken. Het eerste item vindt nu plaats, het tweede in het najaar op locatie bij een ondernemer.

Voor 12 april aanstaande is een professionele organisatie ingehuurd om de ondernemers te begeleiden bij outdoor cooking. Er wordt gestart in kleine groepjes om samen in een korte tijdspanne een menu samen te stellen, waar iedereen uiteraard ook samen van kan genieten. De avond wordt na het officiële gedeelte besloten met een gezellig nazit, waarin ook is gezorgd voor een stukje Limburgs entertainment.

Het einddoel van deze avond is het bouwen van een symbolische, maar heuse brug. Tijdens deze activiteit leren de deelnemers elkaar kennen en waarderen.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)