Menu

Twitter feed Reindonk

Onderscheiding voor Geert Bouten

25 januari 2018

Het Jeugdcomité van de Meulewiekers uit Meterik reikt dit jaar kunstwerk van “de drie vrouwen” uit aan Geert Bouten. Hij ontvangt de onderscheiding voor zijn inzet bij diverse organisaties en verenigingen in Meterik.

Geert is jarenlang trouw lid van Volleybalclub Meterik geweest, als speler, maar ook als coach van diverse teams en scheidsrechter. Als bestuurslid was hij verantwoordelijk voor de activiteitencommissie. Van 1996 tot 2017 was hij medeorganisator van het VCM Buitentoernooi, het jaarlijkse volleybaltoernooi voor jeugd- en recreatieve teams.

Binnen de Meterikse carnaval is hij betrokken bij de organisatie van de Meterikse Liedjesavond. Sinds 2015 is hij lid van het Carnavalscomité Meterik, met wie hij de Meterikse zittingsavonden organiseert en is hij betrokken bij het ontwerpen en het maken van de carnavalsversiering in MFC de Meulewiek.

Op carnavalsmaandag 12 februari na de optocht zal hij het beeldje van “de drie vrouwen, gemaakt door kunstenaar Lau Wijnhoven, ontvangen uit handen van Prins Bram I.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)