Menu

Twitter feed Reindonk

Onderscheiding voor Marjo Jacobs-Hendrix

15 juli 2016

Burgemeester Kees van Rooij van Horst aan de Maas heeft vrijdag 15 juli een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan Marjo Jacobs-Hendrix (53) uit Meterik. Zij werd onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.


Mevrouw Jacobs is werkzaam als administratief medewerker bij Energa Elektra BV. Daarnaast was ze van 1994 tot 2016 penningmeester van Muziekvereniging Concordia. Ook was ze penningmeester van de commissie Tielen Entertainment en Music Award (TEMA). Deze commissie organiseert jaarlijks namens Muziekvereniging Concordia een muziektoernooi.
Sinds 2005 is ze penningmeester en secretaris van de Stichting Tielen Festival Muziekvereniging Concordia en Stichting Organisatie Entertainment Concoursen. In 2005 is het financiële beheer en de organisatie van het muziektoernooi TEMA ondergebracht in twee aparte stichtingen. In 2013 werd de Prijs van de Nederlandse Blaasmuziek toegekend aan d eorganisatie van het TEMA Tielentoernooi.

Daarnaast verricht mevrouw Jacobs hand- en spandiensten voor de Stichting Gemeenschapshuis Meterik en voor Buurtvereniging Theresiastraat.

Mevrouw Jacobs wordt omschreven als een zeer plichtsgetrouw en accuraat vrijwilliger, met geweldige inzet. Haar werkzaamheden zijn veelomvattend, maar altijd tot in de puntjes in orde. Naast haar eigen verantwoordelijkheden staat ze altijd klaar om andere bestuursleden te ondersteunen. Zij verricht haar taken met een toewijding en betrokkenheid die binnen de gehele maatschappelijke omgeving van het dorp Meterik wordt gerespecteerd en gewaardeerd.
 
Mevrouw Marjo Jacobs-Hendrix kreeg de onderscheiding aan het einde van het barbecueconcert van Muziekvereniging Concordia Meterik.


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)