Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 14°. Overdag zonnige perioden, afgewisseld door wat stapelwolken of sluierbewolking. Het blijft droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Ondertekening samenwerking Jeugdhulp

Donderdag 20 november was de Internationale Dag van de Rechten van het Kind. Rondom de hulp en ondersteuning aan kinderen en jeugdigen gaat er per 1 januari 2015 veel veranderen. De afgelopen tijd is hard gewerkt met partners in de Jeugdhulp om te zorgen dat de samenwerkende gemeenten in Noord- en Midden-Limburg er klaar voor zijn. Dat heeft geresulteerd in diverse samenwerkingsafspraken en convenanten die donderdag in Toverland ondertekend werden.

Wethouder Birgit op de Laak van Horst aan de Maas: "Het is nu voor het echt dat de samenwerking voor goede jeugdhulp in Noord- en Midden-Limburg op de kaart staat."

Met de ondertekening bekrachtigen een aantal zorgorganisaties op het gebied van Jeugdhulp en de gemeenten van Noord- en Midden-Limburg hun intensieve bovenregionale samenwerking. Zij geven hiermee een belangrijk signaal af: de zorg voor kinderen en jeugd in Noord- en Midden-Limburg blijft ook na 1 januari 2015 gewaarborgd.  
Foto's: Birgit op de Laak en Lucien Peeters
 
 


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)