Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 8° met hier en daar een nevel of mistbank. Overdag zonnig met enkele stapelwolken. Het blijft droog. M… twitter.com/i/web/status/1…

Ook zangeres uit Tienray in The Voice

1 december 2017

Demi Thomassen uit Tienray is vrijdag te zien in het RTL-programma The Voice Of Holland. net als de Horsterse Nienke Wijnhoven doet ze mee aan de zogenaamde blind auditions.

De deelname van de 19-jarige Nienke werd eerder deze week bekend. Maar nu blijkt er dus nog een deelnemer uit onze gemeente te zijn in de talentenjacht.

Demi is al regelmatig te zien en te horen als zangeres in de regio. Ze heeft ook in Duitsland ervaring opgedaan door samen te werken met verschillende Duitse muzikanten. In 2014 nam ze samen met dance-producer/dj Ron van den Beuken uit Horst al eens twee covers op.


De 18-jarige Demi studeert nog en zingen is nu nog een grote hobby van haar. Maar in de toekomst hoopt ze hiermee meer te kunnen gaan doen. In The Voice of Holland zingt het nummer ‘One call away’ van Charlie Puth. Het programma wordt op vrijdag vanaf 20.30 uur uitgezonden op RTL4.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)