Menu

Twitter feed Reindonk

  • Nog meer jubilarissen in Horst aan de Maas, want onlangs zijn onderscheidingen uitgereikt bij Schutterij St. Jan bit.ly/2nzrGgy

Open Coffee voor ondernemers

13 maart 2017

Het evenement vindt plaats op 21 maart 2017

Open Coffee Horst-Venray is een vrijblijvende netwerkbijeenkomst waar zelfstandig ondernemers en ondernemende professionals elkaar op de derde dinsdag van de maand tussen 8.30 en 10.30 uur ontmoeten. 

 
Het doel van de bijeenkomsten is om elkaar in een informele setting te ontmoeten, kennis te delen, nieuwe klanten te zoeken en te brainstormen over actuele marktontwikkelingen of ondernemersvraagstukken. Vooraf aanmelden via onze LinkedIn groep of Facebook pagina mag, maar is niet vereist.

Open Coffe is dinsdag 21 maart om 8.30 uur te gast voor een rondleiding in de vernieuwde schouwburg van Venray. Na een verbouwing zijn onlangs de deuren heropend.

Marlie Franssen namens de organisatie van Open Coffee Met: 'Het is voor elke ondernemer interessant te weten hoe je voor je klant net dat beetje extra kunt leveren: een gevoel en beleving waardoor hij juist voor jou kiest. Wat is hier voor nodig en hoe doe je dat? 21 maart krijg je hier antwoord op.’


© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)